torstai 28. toukokuuta 2009

Vettä ja fiilistelyä

I dreamed a dream -kappale ei suostu lähtemään minnekään mielestäni. Ennen Susan Boylea en siitä mitään tiennyt mutta nyt löysin ihanan Susanin lisäksi tämän version, esittäjänä Ruthie Henshall. Muistan kun tuo Les Miserables oli Suomessa ja pohdin että pitäisikö mennä katsomaan. Olikohan se taas vaihteeksi rahakymysys etten mennyt...no nyt harmittaa. Youtubesta kun olen tuon dreamin lisäksi kaivanut muitakin tunnelmapaloja musikaalista.

Päivä on ollut lievästi sanottuna liikunnallinen. Yhteensä pari tuntia kävelyä sinne ja tänne ja puolen päivän aikaan vietin parituntisen uimahallissa. Tunti meni vesijuostessa ja toinen fiilistellessä laiskasti rinta- ja selkäuiden omassa tahdissa. Kroppa on niin sanotusti jämäkän väsynyt.

Vielä pitäisi ampaista kauppakeskukseen. Nollakakkosella on viimeinen eskaripäivä, ja samalla päättyy meidän pitkä yhteistyösopimuksemme Päiväkoti Vartiokylän kanssa. Ensimmäinen perheen eskarilainen käveli sinne vuonna 1989. Koska opettajat ovat säilyneet vuosien varrella samoina, ajattelin keksiä jotain yhteistä heille kaikille...mitä sitten lieneekään.

Ysiseiska mesetti hetki sitten isoveljen kanssa. VilliLapsi on, uskokaa tai älkää Japanissa! Kolme viikkoa siellä, sitten Liettuaan ja sieltä kuulemma Moskovaan. Pikkuveli kun kysyi että koska tuut käymään täällä oli vastaus: katotaan.
Niin että juoksi se kauemmaksi. Taisi ottaa toivonkipinänkin mukaan.

Ei kommentteja: