tiistai 19. toukokuuta 2009

Mistä näitä senttejä oikein tulee?

Helmikuussa tein puhelinmyyjäpojan onnelliseksi vaihtamalla liittymän. Olen siis ollut nyt kaksi ja puoli kuukautta Saunalahden Eliitti plus -asiakas, eikä yhtään laskua ole tullut.

Aloin jo huolestua - niin no, tietysti juuri nyt on kivaa jos ei tule laskuja kun on rahatilanne vähän tällainen. Mutta kun elin pelossa että kyseessä on joku erehdys ja pelkäsin että sieltä tulla tupsahtaa joku kolminumeroinen laskuhirvitys keskellä kesäkuuta, maksettava heti.

Siispä soittamaan asiakaspalveluun, paikka johon soitan vain äärimmäisessä tarpeessa. Jokainen tietänee miksi. Niin, olisinhan minä voinut hoitaa asian Näppärästi Verkossa kuten nykyisin on tapana. Olen vain mennyt hukkaamaan liittymän mukana tulleet lippulappuset, including käyttäjätunnus ja salasana verkkoon.

No, jonotus oli kohtuumittainen tällä kertaa, vain kaksi hissimusiikkikappaletta alusta loppuun...ja kärsivällisyys palkittiin:

"Hmm, ei täällä ole vielä muodostunut laskua, käyttö ollut niin vähäistä ja kun tässä eliittiliittymässä ei ole edes kuukausimaksua."

Tinkasin riemastuneena että onks varma kans ja asiakaspalveluhenkilö sanoi että varma on juu.

Ihan mukavaa, ei haittaa yhtään. Niin no, Tipu tänään puhelimessa totesi että sä et taida olla kännykkäaddikti...en tosiaan taida olla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavata sulle joskus näinki päikkee. Mie vaihteheks yhen myyjän tyrmääsin. Pohinnassa on mutta sonera on olluna mulla ihka alusest alkaen jo sillo ko känny oli klapin kokoone.

Kaikkii mukavvii lahjuksii on tulluna ain sillo tällö. Ny vaan kävi nii jot ko mie yriitin hillitä näit laskusii nii otin sen kelen pakkeetin 500 minnuuttia 23 euril, miul ei uokka näit normaaleja puheluit vaa nää miun on niit 0 akuusii niiko liäkäreit ja sairaaloit nii nehä ei si kuulukkaa sen piirii

Lasku yhä sammoo luokkoo vaa käättämäti jiäp joka kuukaus 2-300 minnuuttia.

Jot yhä pohin mitä tien.

Pirre

Lippis kirjoitti...

Pirre, pienennä paketti. Turhaa maksaa korkeampaa kuukausimaksua jos siitä jää aina käyttämättä parisataa minuuttia.

Tosin muistaakseni minuuttirajat menevät suunnilleen niin, että ensin on sata ja sitten viisisataa. Eli valitse siitä sitten vähemmän ongelmia ja kustannuksia aiheuttava.

Itse en juuri soittele, paitsi firman asioissa (harkinnassa on tuplakortti) mutta tekstailen ahkerasti. Sama ongelma on siellä puolella. Välillä on jonkun kanssa niin paljon asiaa, että loppuvat heti kättelyssä. Kun sitten hankit isomman tekstaripaketin, siitä jää puolet käyttämättä.

No onneksi pakettien väliset hintaerot eivät ole aivan järisyttäviä.

Jos pienentää pakettia, joutuu maksamaan siitä jonkun lisämaksun. Suurentaminen on luonnollisesti ilmaista.