keskiviikko 11. elokuuta 2010

Huoh

En minä tiedä miten muut äidit - mutta allekirjoittanut alkaa tässä vaiheessa kesää olla yksiön tarpeessa.
Ihan erityisen kyllästynyt olen sekä Pihlajakadun väkeen että Simpsonin perheeseen. Teinit meidän perheessä katsovat Salkkareita enkä minä jaksa edes tunnaria kuunnella enää! Ja nuorin Simpsoneita - joo, paheksukaa vaan. Sen opettajakin paheksuu, eli oli sanonut pojalle että "jos minä saisin päättää, niin sinulla ei olisi lupa katsoa simpsoneita" No, eipä saanut päättää. Tämä paskamutsi on täysin vastuuton tässä kohtaa! Jos meidän kahdeksanvuotias on jostain pilalla niin ei ainakaan Simpsoneista. Paitsi että nyt alkaa kyllästyttää senkin sarjan tunnari.

Keskimmäinen tytär vm -89 soitti tänään ja pyysi josko olisin voinut lainata 110 euroa äkilliseen tarpeeseen. Häpeän tunnustaa mutta ensi reaktio oli naurunräjähdys. Ensinnäkin kotona oli toisen tyttären kanssa the Tilanne päällä (avauduin yhdestä sun toisesta laiminlyönnistä) ja toisekseen tilisaldo on tänään nippa nappa kymmenen prosenttia tuosta. Liksapäivä siis ihan kohta. Voi kuinka pieninä palasina onkaan mun leipäni maailmalla! Mutta ei kai olisi pitänyt nauraa sentään...anteeksi!

Rahasta sen verran että ainakin nyt ne rahahanat joista toimeentuloni valuu, ovat luotettavissa. Asia joka on suuri helpotus! Bloggasin muistaakseni talvella tilanteessa jossa luvattua summaa ei kuulunut eräältä työn tilaajalta luvattuna päivänä ja miten se ahdisti silloin. En ole varma muistanko oikein mutta joku kommentoi asiaan että eihän se ole sen (myöhästelevän) maksajan vika jos sinun taloutesi on kuralla! Taisin sillä kertaa kilahtaa yhtä tehokkaasti kuin tuosta vahvuuteen sairastumisesta pari päivää sitten. Kun en kerta kaikkiaan osaa ajatella sitä niin että maksuvelvollisuudestaan luistavaa pitäisi jotenkin enemmän ymmärtää tuossa kohtaa. Että minun pitäisi olla jotenkin vakavaraisempi sen takia että se jolle olen tehnyt työtä voisi laistaa lupauksestaan...ziiizzzuz.

Joo, huomasitte varmaan, se on kuin siili piikit pystyssä. No, jos anonyymit kommentoijat saavat postuumisti pyyhkeitä niin voitte varmaan kuvitella mitä perheparka on joutunut kärsimään. Pitäisi kai ottaa aikalisä.
Ensi viikolla. Pidän muutaman lomapäivän töistä, en kirjoita muuta kuin sitä mikä itseä miellyttää ja lapsetkin aloittavat koulun. Ehkä ehdin pysähtyä hetkeksi.

2 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Miten niin Simpsonit ovat muka paheksuttavia =:0 Minä olen sitten se hirviöäiti, joka nauhoitteli Simpsoneita lapsilleen, jotta he voisivat katsoa niitä aina, kun televisiosta ei tullut uusia eikä uusintoja. Minä katson itsekin Simpsoneita ja yhdessä nauramme lasten/lapsen kanssa Simpsoneiden elämää. Liippaa nimittäin niin läheltä meidän omaa perhe-elämää, että on ihan pakko nauraa. ;D

Salkkareita en voi muuten sietää. En ole koskaan pystynyt pakottautumaan katsomaan sitä kahden mainostauon välisen pätkän vertaa enempää.

Reine kirjoitti...

Juu, en siis minäkään osaa paheksua Simpsoneita. Parempi katsoa keltanaamaisia piirroshahmoja ja vähän vinoa huumoria kuin Rokkarille morsiamia tai beebee-taloa IMO. Mutta siis todellakin, opettaja viime vuonna oli pojalle sanonut näin. Että ihmettelee syvästi miksi poika saa katsoa Simpsoneita ja jos hän saisi päättää niin ei..minä kun olin jo silloin ollut hankala äiti niin ei kai uskaltanut siitä asiasta minulle suoraan sanoa.

Jurppi muuten sekin asia. Olen ollut yhtä sun toista mieltä tästä kyseisestä opettajasta mutta lapsen kuullen pitänyt mölyt mahassani ja purkanut esim. tänne blogiin mieluummin. Jotenkin sitä odottaisi samaa myös opettajalta.