tiistai 3. elokuuta 2010

Se on nyt kaupoissa

Se kakkospalkinnon saanut pokkarini

Nimi oli muuttunut matkan varrella (niin niille yleensä käy, viime vuonna sai kolme kuudesta pitää minun antamani nimen, tänä vuonna ei vielä yksikään. Saa nähdä miten käy lokakuun Lääkäriä jota nyt viimeistelen viime tingassa.

Eikäpä pokkarin nimessä sinänsä mitään, mutta sitä ihmettelen että aliakseni on tuo Virpi Anders taas. En kirjoittanut tuota pokkaria tuolla nimellä. Tulee vähän sellainen tunne että mitäs me täällä pienistä kun ei pienetkään meistä. Onneksi nyt sentään edes omalle nimmarille osui tuo huti kuitenkin :D

Juuri kotiuduin töistä, päätä särkee ja jalat muusina, pitäisi kerätä jaksuja viimeistellä ihan aikuistenoikeesti se Lääkäri. Deadlinen ylihuomenna. Arkivapaa onneksi huomenna.

3 kommenttia:

Polga kirjoitti...

Anna sille Lääkärille nimeksi "Lokakuun lääkäri", jos tapahtumat pätkääkään liippaavat syksyä ;DDDD Sitten saavat, mitä tilaavat.

Tuo muutettu nimi on kyllä vähän outo :o Zorry vaan, mutta kiva, että palkittu kuitenkin!

Reine kirjoitti...

Hei, Polgersson, älä multa pyydä anteeksi, sen nimen on tehtaillut kustantaja ;). En nyt tiedä oliko työnimi - Untako vain - yhtään sen parempi, mutta ainakin itse tykkäsin enemmän. Ja joo, kyllä sille palkinnolle oli silloin keväällä käyttöä.
Mitähän noita on, nimiä jotka ovat saaneet jäädä. Pimeyden morsian. Uudenkuun tyttäret. Peilin läpi. Elämä on lahja. Haluan olla sinä.

Anonyymi kirjoitti...

No jo ovat omituisen nimen pokkarillesi valinneet! Ei todellakaan kovin kutsuva.

Kummastelee Kipinä