maanantai 16. elokuuta 2010

Kaikki nuoret tyypit tahtoo mennä sekaisin..

Käytiin aamuisella autoturneella. Vietiin hillitysti jännäävä ekaluokkalainen Helsingin luonnontiedelukion pääovelle, sitten kaarrettiin takaisin kotiseudun alakoululle jossa mies ehdotti että kun tässä kerran aikaa on, niin haluaisiko tokaluokkalainen odotella autossa. Ihan idioottimainen kysymys - "hei, tuollon tuttuja!" Nollakakkonen hihkaisi, hypähti autosta ja kipitti pihalle taakseen vilkuilematta.
Yksi on vielä lähtemättä. Ysiseiskan ensimmäinen yläkouluaamu alkaa vasta kymmeneltä. Ja tässä minä ihmettelen miten yksi kolmetoistavuotias pystyykin täyttämään koko talon. Poika suoraan sanottuna menee pitkin seiniä. Pysähtyy vain välillä peilin ääreen haromaan tukkaansa. Taannoiset enkelinkiharat parturoitiin alkukesästä, mutta otsatukka jätettiin pidemmäksi ja kun herra nyt myllää sitä hermostuksissaan, niin lopputulos vaihtelee Einsteinin, Tommy Tabermannin ja Jaakko Saariluoman välillä. Jaa miten niin hermona?

Kaikkein rauhallisin taisi tänä aamuna olla naapurin kissa. Ystävällisesti oli toimittanut lahjankin meille, taas. Autoturneelta tullessa sain siivota sekä höyheniä että sisälmyksiä ovenedusmatolta. Emäntänsä on sitä mieltä että upea puolipersialainen on jo liian vanha pyydystämään lintuja tai jyrsijöitä. No, koska emäntä on mukava täti, niin olkoon luulossaan.

Hyvää maanantaita kaikille koululaisille ja koululaisten vanhemmille, sekä muillekin lukijoilleni.

Ei kommentteja: