tiistai 16. maaliskuuta 2010

Tämän iän piti olla parempi ja olotilan jotenkin tyyni

Paskat.

"No, olisit aikanaan nähnyt sen vaivan, tehnyt työtä asioittesi eteen"

No teinhän minä. Että uskalsin mennä kouluun joka ikinen päivä, nähdä ne ihmiset, tulla niitä vastaan ja kuunnella mistä ne tällä kertaa kehittää kuiskailtavaa, hihiteltävää. Kyllä se kävi työstä.

"Toiset näkivät sen vaivan. Niillä on nyt (täydennä kohtaan mitä tahansa tutkinnosta työpaikkaan, muutkin aakkoset ovat käytössä kuin T vaikkei siltä tunnu)

Minä tiedän että toiset näkivät ja tekivät. Nostan hattua niille. Samoin kuin niille jotka eivät tehneet ja pitävät päänsä päivästä toiseen pystyssä niiden valintojensa kanssa

"Niinpä niin. Sinä et jaksa edes sitä. Ja kehtaat vielä käyttää liki 40 vuotta vanhoja tapahtumia syynä siihen että joudut nyt ponnistelemaan kun voisit levätä ja..."

Voisin mitä? Ai levätä? Mörkönsä kai niillä toisillakin on? Joillakin surua toisensa perään, joillakin kipuja päivästä toiseen, joillakin lohtuna vain se että voi vittuilla muille?

"Mutta voisit edes tehdä jotain tuolle onnettomalle kritiikinsietokyvyllesi? Ihan totta! Tai sitten pitää pöytälaatikkopäiväkirjaa. Kun kerta olet niin herkkä!"

Voin minä. Ja teinkin. Ja teen jatkossakin. Tämä ei ole poliittisesti korrekti julkinen keskusteluareena. Tämä on minun blogini.

Yö jonka piti mennä valvoessa, menikin nukkuessa. Ja aamu toi rauhan ja näytti miten homman saa hoidettua kotiin.

4 kommenttia:

satu kirjoitti...

Muiden valintojen arvostelu on maailman helpoin urheilulaji. Ja erityisen hyviksi siinä kehkeytyvät sellaiset, joiden omat valinnat ovat olleet mahdollisimman mitättömiä kautta linjan ja sen myötä jättäneet syvän katkeruuden enemmän uskaltaneita kohtaan.

Mutta niin tai näin: Koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee.

;-)

Anonyymi kirjoitti...

Moi kamu!
Tsempppiä!!
Milloin meillä oikein alkaa ne perjantain päiväkahvit tositarkoituksella???
Piiu

Reine kirjoitti...

Piiu, kun ei alkanut mitään kuulua eestinmäen edupolista niin soitin ja kysyin että mikä maksaa. Sanoivat että uusien aloitus venyy vappuun, johtuen edellisten koulutettavien HOPSien tavoitteiden venymisestä tai jotain.

Mutta siis venyy, ei ole peruuntunut :)

Allyalias kirjoitti...

Vois olla mun näppiksestä tämä tilitys. Tiedän vähän liiankin hyvin mitä tarkoitat (ja on hyvä tietää että muita samanlaisia on "siellä ulkona").