torstai 4. maaliskuuta 2010

Onko mitään järkeä blogata?!?!?

...kun on pari viimeistä viikkoa käyttänyt kaikki vähänkin järkevät sanat fiktioihin? Tänään jo sentään Karistokin sai osansa, tilatut tekstit haukkasivat eilisen ja eiliseneilisen ja sitä edelliset eiliset. Ja pitäisi siivota proosaesseekin. Huomiseksi. Ja postata opelle.
Mieliala ei ole paras mahdollinen. Sellainen olo että -kele minä mitään siivoa,copypeistaan vaan! Kelpaa tai ei kelpaa..
Alaselkä on kiukutellut sen verran että suolakaivoksella istuskelu on onnistunut vain relaksanttien avulla. Sirdalud-pöhnäisenä syntyykin varsin mielenkiintoisia typoja.. paussit olen sitten täyttänyt Hella Hellillä (kirja) Livin lifestylellä ja FarmVillellä. Satu, Tekijän kuolema odottaa aivotoiminnan elpymistä, ei näillä eväillä, ei.Mutta palaan astialle!
Nittifemman on kipeänä. Ei mitään dramaattista, kurkkukipua ja lämpöilyä vaan. Huomenna tuo olisi kovasti jo kouluun menossa, ihme kakara! Minä voisin mennä hierojalle jos jostain sellaisen huomiseksi löytäisin.

Illalla kauppaa ja partio/taekwondoviemistä, kirjastosta Duma Key varauksesta, normitorstai siis.

Muoks, piti vielä mainita että päivän MeNaisissa oli artikkeli joka teki iloiseksi. Heikki Hurstin Laupeudentyön tiloissa toimii vapaaehtoisina kerran kuussa lauantaisin kolme kampaajaa; lahjoitustarvikkein ja halauspalkalla leikkaavat ja värjäävät kuosiin niiden ihmisten hiuksia jotka eivät pysty tuosta "ylellisyydestä" normihintaa maksamaan. ENEMMÄN TÄTÄ!!!

1 kommentti:

Ofelia kirjoitti...

Oih, pitää mennä kirjastoon lukemaan MeNaiset! Kiitos vinkistä. Olen nimittäin itse menossa tässä kuussa sinne Hurstin kampaamoon. =) Tosi hienoa että on konkreettistakin auttamista, sitä tosiaan pitäisi olla enemmän.