perjantai 5. maaliskuuta 2010

Asioita joita ei kai pitäisi blogata mutta menköön..

Varoitus, sisältää tarinaa keskiäkäisen naisen alusvaatteista! Ei heikohermoisille!

46 ikävuotta ja aika monta annosta hyvää ruokaa, viiniä, suklaata ja need I say more..ovat tietty tehneet yhtä sun toista kropallekin. Paino seilaa tiettyjen mukavuus- tai ikävyysrajojen sisäpuolella ja vihdoinkin tuntuu että olen kutakuinkin sinut asian kanssa!

Niin, ja sen jälkeen kun lifestyle-kanava LIV aloitti joka kodin lähetykset, minä olen addiktoitunut kaikkiin niihin vaate- sun muihin ohjelmiin jossain sympaattiset gay-miehet stailaavat uusiksi kaikennnäköisiä naisia, ykkösenä Nätti nakuna -Gok! Eli kun pää kaipaa irtiottoa kotielämän faktoista ja läppärielämän fiktioista, niin murhapaikkatutkimusten sijasta katselen nykyisin näitä. Ihanaa turhuutta ja hymyä huulille.
Ja joskus ihan oikeasta hyödyllistä infoa, kuten miten mahtua siihen hameeseen joka kinnaa vain pikkuisen..

Shapereissa sen salaisuus, siis muotoilevissa alusvaatteissa! No niin, nyt se on kerrottu, tämä ämmä piilottelee muhkuroitaan shapereihin tämän talven jälkeen.

Innostuin tilaamaan muutamat vatsaalitistävät alushousut. Katselin noin summittain koot ja rastitin postimyyntiliikkeen kuvastosta tämän ja tuon ja tuonkin (osta nyt, köyhdy vähän kerrassaan myöhemmin...).

Suuri oli hämmästys kun paketti saapui. Siis kaikki tuli mitä pitikin, mutta yhtä pakettia katsoin epäluuloisena. Että alaosaa minun vain piti pukea, mitkä helekutin pullokkeet tässä on? Olenko tilannut bodyn vahingossa?
En ollut. Ne pullokkeet kuuluivat takapuolen päälle. Olin luullut tilanneeni vain vatsanlitistystä ja joo, oli siinä sitäkin.

Mutta että sain vielä ylimääräisen pyllynkin siinä mukana? Wau! Kyllä nyt kelpaa!

Vielä en ole uskaltanut niitä päälleni laittaa, joskin olisi ehkä pitänyt, koneella istuessa olisi ekstrapepusta voinut olla jopa hyötyä. Tämä viikko kun on mennyt ihan yhtä kirjoittaessa kuin edellinenkin.

Tänään en sitten kirjoita yhtikäs mitään muuta kuin tämän bloggauksen ja fb-kommentteja, ehkä jonkun sähköpostin jos siltä tuntuu. Jotta viikonloppuja kaikille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulen tuolta Kirsti Ellilän blogilinkkien kautta, olen hänen kirjoittajakurssilaisensa.

Yleensä en kommentoi vieraiden blogeihin, mutta nyt on ihan pakko. Tähän on ihan pakko nimittäin heittää:

Pictures or it didn't happen! :D

No joo, vitsi vitsinä. Tiedän kyllä vaateostosten kauhut ja riemut itsekin. :)

satu kirjoitti...

Mäkin haluan keinopepun!

Terveisin *44 vuotta lattapeppuna elänyt*

SusuPetal kirjoitti...

Pue se oikein yllesi, ettet ole perseet olalla :)