maanantai 15. maaliskuuta 2010

Nelonen!

Siis täh! Proosaesseestä tuli nelonen! :)


Vertaispalautteessa sain pyyhkeitä ennen kaikkea siitä että olin viitannut liian vähän oppimateriaaliin, että teorioista oli liian vähän puhetta, että essseessä oli liikaa kirja-arvostelun makua.. ja niin se oli,joten odotin, siis ihan oikeasti odotin ykköstä. En vieläkään ole sinut lähdeviitteiden kanssa en aina ymmärrä miksi niitä pitää edes olla.

Toistaiseksi ope on antanut yleispalautteen, josta luin tuota kirjaa koskevan osion ja tajusin tajunneeni esseessäni jotain mitä oli haettu ja mitä ilmeisesti kovinkaan moni ei ollut tajunnut..koska kaikkien tekstit olivat kaikkien luettavissa, luulen että ymmärrän mistä oli kyse, liittyy Suistolan kerrontaan, kertojuuteen.

Anteeksi tämä sekavuus, mutta kun en ole saanut vielä henkilökohtaista palautetta ohjaajalta niin en ole varma että siitäkö tämä nelonen..ilmeisesti osaan jo varovasti käyttää työkaluina niitä teoriajuttuja vaikken niitä tekstin sekaan osaakaan viskellä vielä.
Parasta on että sinne on tullut uutta matskua luettavaksi. Tenttihän minulla tästä peruskurssista on vasta kesäkuussa mutta Kirjallisuustutkimuksen suuntaukset-materiaalia näyttää olevan jo saatavilla. Nyt taidan alkaa palkita itseäni niillä, kunhan saan säädetyn määrän fiktiota päivässä valmiiksi.

Ei kommentteja: