maanantai 19. heinäkuuta 2010

Welhottaren valtakunnassa

Minäpä kävin Malmilla tänään, oikein ilmastoidulla taksilla pyyhälsin. Join pari kuppia ihananväkevää kahvia, söin erinomaista keksikakkua from Eestin Herkut ja ennen kaikkea jutustelin kaikkea mitä mieleen juolahti kyläpaikan emännän kanssa ja kotiuduin sielu ja mieli virkistyneenä vaikka kroppa hikeä puskikin. Kiitokset Polgalle!

Saavuinpa sitten ällistyttävän siistiin kotipesään - mies aloitti loman ja sai jonkun kohtauksen. Huhki poikienhuoneen siistiksi yhdessä sen asukkaiden kanssa, kantoi kolme jätesäkillistä roskia roskikseen sieltä (juu, mahtuu niin pieneen huoneeseen) ja keräsi laatikkoon lelut joista nuoretherrat ovat kasvaneet ohi. Mm. Brion puujunaradan palasia &vaunuja pahvilaatikollisen. Luultavimmatummin laitan myyntiin.

Viikonloppuna käytiin Herttoniemessä, merkkifarkkujen varastomyymälästä. Sieltä löytyi allekirjoittaneelle hyvät farkut nahkatakin kaveriksi.Olivat vyötäröltä mukavan sopivat, silloin lauantaina. Nyt maanantaina putoavat päältä...mitä tapahtui viikonloppuna :O.

Eilen katsottiin Rööperi-elokuva; tykkäsin. Silläkin uhalla että joidenkin mielestä minulla on synkkä leffamaku! Sain tästä asiasta palautetta naamakirjan puolella ja yritän nyt kovasti olla ärsyyntymästä hätäisistä johtopäätöksista mitä tulee allekirjoittaneen elokuvamieltymyksiin. En taida menestyä kauhean hyvin kun täälläkin pitää kiristellä hampaita...mutta mun blogi, mun jurputukset...
Jaha, nyt saapui muu perhe ulkoilemasta, ei kun moikkaamaan lapsia.

2 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Malmilla saa kyllä hyvää kahvia!
Ja serkkujen herkkuja, nam.

Polga kirjoitti...

Ei niitä ihan kaikille tarjoilla - olette siis etuoikeutettuja ,D Kiitos vieraalle tuliaisista myös, meni sänkylukemiseksi...