keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Partiolainen pakkasi rinkkansa ja lähti

...Kilkkeelle

Tämä on nuoren miehen liki kuusivuotisen partiotaipaleen suurin tapahtuma. Suurjuhla Tampereella oli sekin iso, kyllä, mutta tänne tulee väkeä ympäri maailmaa. Oliko se nyt järjestyksessä kuudes finnjamboree. Alaleiri on Tuikku.

Ja vaikka kesäloman viimeiset pari viikkoa on mennyt vuorokausi nurinpäin datatessa niin yllättävän pirteänä oli lähtijä kello viisi neljäkymmentäviisi pystyssä tänään. Kun viime aikoina on aina silloin tällöin havahtunut aamuyöllä siihen että joku menee yläkerrassa keittiöön (me nukumme alhaalla mutta puulattia kopisee)kolmen maissa eikä se olekaan hypoileva isosisko vaan dataava pikkuveli :O. Ja sitten sitä käy sihisemässä obligatorisen "Tää ei oo mikään aika valvoa sun ikäselle!" ja saa vastaukseksi "joojoo" ja sama homma toistuu seuraavana päivänä...aina välillä tuntuu että tässä kämpässä on lähes 24:n tunnin päivystys, minä kun herään reilusti ennen kuutta normiaamuina.

Koska nuorimies on leirillä, on äiti jakanut aamulla kaupunkilehtiä. Tuntuu jäsenissä, kyllä vaan. Kun vielä iltapäivällä menin vadelmapuskia koluamaan, nokkosbarrikadeja uhmaten *raapii nokkosenpolttamia säärissä*
Huomenna olisi työtöitä ja pokkarista uupuu vielä 8000 sanaa ja oikoluku. Aikaa viikko. Eiköhän se. Mieluusti sen oikoluvun delegoisin jollekin toiselle, on sen verran sylettävää touhua. Eikä sitä huomaa omia virheitään kun on tahkonnut tekstiä silmät ristissä päiväkausia.
Mies tekee lähtöä lakisääteiseen näkötarkastukseen. Koska partiolaisen sisaruksetkin ovat kumpikin suunnallaan, taidan minä katsoa jotain lapsille sopimatonta tallenteista. Sitten ruokaa laittamaan. Iltaruuaksi tänään risottoa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kerrothan sitten miten Kilkkeellä sujui?
piiu