sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Milloin tieto muuttuu viisaudeksi?

Selasin Helsingin yliopiston sivuilta syksyn Studia Generalia -luentoja ja tämmöinen olisi tarjolla 7.10 alkavan luentosarjan ankkurina. Tempting...koko tuo sarja on sen verran mielenkiintoinen että merkkasin allakkaan lokakuulle torstai-täppejä.
Ei niin etteikö muutakin tekemistä syksyllä olisi. Noin viisisataa sivua tilattua tekstiä, puhumattakaan niistä mistä itse tahtoisi kirjoittaa. Syyskuun puolivälissä se uusintatentti ja pikkuhiljaa pitäisi haalia niitä kirjallisuushistoria-luettaviakin. Töitäkin varmaan riittää syksyllä, joskin varastohommissa sesonki sanelee aika paljon. Nyt jo on alkukesään nähden hiljaisempaa.
Kesäkeittiön ruoka oli taas erinomaista - hornettia, maissia, salaattia, ranskalaisia, osv. Jälkkärikahvinkeitto tyssäsi pikkuisen kun suodatinpussit olivat loppu. Mies lähti hakemaan. Noitten kanssa on tosin vähän niin että koskaan ei tiedä ovatko ne oikeasti loppu vai vaan jossain jemmassa. Sokeri ja suodatinpussit kun ovat se joita mies muistaa ostaa melkein joka kauppareissulla.
95 kotiutuu vasta huomenna mökiltä. Tai siis tulevat niin myöhään että yöpyy siskolassa. Pojilla vielä ensi viikko päiväleiriä, sitten alkaa miehen loma.

Ei kommentteja: