maanantai 15. kesäkuuta 2009

Voi hyvänen aika mikä kömmähdys!

Suomen uusi huippumalli vuoti julkisuuteen ennen aikojaan. Miten me nyt voimme elää...kaikki jännitys pielessä!

Ei silti, häpeämättä tunnustan koukkuuntuneeni kisaan tällä kaudella. Tämä voittajaksi paljastunut on suosikkini. Yksi pudonneista inspiroi minua novelliin asti, se jonka puheääni oli yhtä puistattava kuin yhden formulatähden. Hauskinta on ehkä kuitenkin ollut seurata mitä hirveää Saimi Hoyer kullakin kerralla ripustaa päällensä. Kenkä päässä oli ehkä paras!

Käytiin kaupassa hakemassa kukkuramäärin tavaraa keskiviikkoisille synttäreille. Huomenna palaa riparilainen kotiin, ylihuomisaamuna olisi sitten Ysiseiskan vuositarkistus, se, josta viime vuonna avauduin vanhassa blogissa ja sain nimettömän lukijan paheksunnan niskaani. Edelleen minusta on ajanhukkaa käydä siellä täysikasvuiseksi asti, vaikka sitten kaikki anonyymit räksyttäisivät aiheesta. Sori.

Tipu, kiitos vinkistä. En ole tarkistanut Wordini asetuksia ties kuinka pitkään aikaan ja automaattiseivaus oli puolen tunnin välein! Syystä jota tiedä en. No, päivityksen jälkeen on ollut muutakin ihmeteltävää..ja toisaalta, kuten nimetön lukijani muistutti, en vain osaa :). Nyt se automaattitallentaa 5 min välein.

3 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Joo, sen automaattisen tekstiehdottelun pitäisi saada Wordista pois Muotoile-komennon alta. Sieltä löytyy "automaattinen muotoilu". Napsauta avautuneesta ponnahdusikkunasta "asetukset" > avautuu uusi ponnahdusikkuna, jossa on monta sivulehteä. Valitse "automaattinen korjaus:suomi"-lehti. Siitä sitten ruksi tarvittavat automaattikorjaukset pois päältä.

Näköjään myös minulla on päällä "korjaa teksti kirjoitettaessa" -komento. Ilmeisesti olen kuitenkin ehtinyt syöttää sinne tarpeeksi vaihtoehtoja, joten ihan villinä se ei ole minulla riehunut. Sen voi ottaa pois päältä tai sitten kärsivällisesti syöttää sinne vaihtoehtoja kunnes se lopettaa vauhkoilun. : )

Celia kirjoitti...

Nettiselaimen vauhkoilun voi saada talttumaan ainakin Firefoxissa "Työkalut"-valikosta. Valitse sieltä "asetukset". Tarkista siitä "Tietosuoja"- ja "Turvallisuus"-asetukset.

Minulla on tietosuojahyökkäyksen ja huijausyrityksen varoitus päällä, mutta nykyään Firefox käyttäytyy nätisti.

Siitä tulikin mieleen, oletko muistanut asentaa uusimman version selainohjelmastasi? Minulla nimittäin temppuilut ilmaantuvat aina silloin, kun olisi aika päivittää selainohjelma.

Celia kirjoitti...

Tämänkertaisia Huippumalleja en ole katsonut, kun talvella niitä tuli katsottua ihan tarpeeksi silloin, kun teki mieli vaipua koomaan. Saimin vuoksi sitä olisi voinut kyllä katsoakin myös kesäaikaan. ;)

Onnea syntymäpäiväsankarille ja rippileiriläiselle. Toivottavasti säät ovat suosiolliset pirskeitä ajatellen. :)