sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Iso kuvapostaus





























































































































































































































6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Reine,

Ja onnittelut! Kivoja kuvia ja nättejä lapsia sinulla:)

Toivottavasti pahin morkkis ja synkkyys, mistä kirjoitit aiemmin, alkaa jo helpottaa. Kaikilla on joskus tuollaista ja ainoa tie on tietysti ylöspäin, pitää vain muistaa kaikki ne hyvät asiat silloin kun elämä tuntuu välillä seinään päin puskemiselta.

Katteettomat lupaukset eivät ole sinun häpeäsi kuten ei myöskään se että niihin uskoit. Sitä että osaat kirjoittaa ei kuitenkaan kukaan voi viedä pois, kuten varmasti itsekin tiedät.

Helteistä kesän jatkoa toivottelee
Marina

Reine kirjoitti...

Kiitos, Marina. Niin, ja kyllä tämä tästä. Kun osaisi itse uskoa osaamiseensa ilman muualta tulevaa vahvistusta. Vai onkohan se vähän ylimitoitettu vaatimus? Että ilman palautetta jaksaisi koko ajan uskoa osaamiseensa.

Kirjoittamisen draivi on kumma kyllä huipussaan. Lyhyitä tarinoita syntyy, joskin nyt pitäisi tosiaan panostaa siihen pokkariin. Toiveita olisi saada heinäkuun aikana käsikirjoitusasiakin selville. Piti tapahtua jo kesäkuussa mutta kuulemma muut projektit painavat päälle. No. Sen varaan en laske enempiä.

Celia kirjoitti...

Reine, ihmisyyteen kuuluu kiitosten kaipuu. Ei kai kukaan ole niin itseriittoinen, että jaksaisi uskoa itseensä ilman palautetta. On hienoa, että kirjoittamisintosi kantaa helteestä ja kaikesta kiireestä huolimatta. :)

Myös minun mielestäni kuvat ja lapset ovat kauniita. :)

Kiitos myös kakkuvinkeistä tuolla alempana. Minä en ole vielä päättänyt, mitä leivon, joten kaikki vinkit ovat tärkeitä. Ruokalistakin on ihan levällään, mutta eiköhän tämä tästä vähitellen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Tosi kaunis päivänsankari! Ja mitkä herkut.
Onnea vielä sekä äidille isosta tyttärestä ja rippilapselle konfirmaation johdosta.
Piiu

isopeikko kirjoitti...

"...ja siellä kaikilla oli niin mukavaa..."

Puhuri kirjoitti...

Onnea äidille ja päivänsankarille! Herrrkullisen näköiset tarjoilut...