lauantai 20. kesäkuuta 2009

Kommentointikysymys!

Yksi blogikaveri tässä viestitteli ettei saa kommentteja läpi. Onko teitä lukijoita muitakin jotka ette saa kommentteja lähetetyksi? Tuossa oikealla on meiliosoite, laittakaa ihmeessä viestiä sinne jos kommalaatikko tökkii.

Itsellä on ollut kaiken muun tietotekniikkahössötyksen kanssa kommentointiongelmia Bloggerin blogeissa, mm. Satujosen blogissa. Kone katkaisee yhteyden kun lähetän kommenttia. Mies on sitä mieltä että vika on Bloggerin päässä. Mene ja tiedä. Mutta tosiaan, laittakaa viestiä meiliin jos ei kommentointi onnistu - tai kommalaatikkoon, jos on aikaisemmin takkuillut ja nyt pelaa. Asetuksissa pitäisi olla kommentointi rajoituksetta sallittu.

4 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Minulla ei ole ollut mitään ongelmia kommentoinnin suhteen, eikä käsittääkseni Bloggerikaan ole ryttyillyt viime aikoina.

Oletko tarkistanut koneesi palomuurin ja virustorjuntaohjelmien asetukset?

Eilen vanhaa blogiani lueskellessani silmiini osui muutama kirjoitus, jossa valittelin koneen ryttyilystä (netin ja bloggaamisen sekä kommentoinnin kanssa ongelmia) ja siitä, kuinka jommassakummassa ohjelmassa oli liian tiukat asetukset. Ongelma poistui, kun säädin ohjelman kotitarpeita vastaamaan.

Lippis kirjoitti...

Mulla tekee ainoastaan sen, että yleensä ensimmäisellä kerralla herjaa että "pyyntöäsi ei voitu käsitellä", mutta kun lähetän sen toisen kerran, se menee ihan ilman sen kummempia kurmotuksia.

Reine kirjoitti...

Celia, palomuurin tsekkasin ja siinä on tasan on ja off-asetukset. Virustorjunta on Avira, joka päivittyy vähän väliä, enkä siihen osaa puuttua kun en siitä tajua. Siinä suhteessa taidan olla kuin 50-luvun kotirouva että olen antanut miehen hoitaa noi...no tyhmyydestä sakotetaan.

Tipu, tuokin on tuttu ilmiö bloggerin blogeissa. Hermo meinaa eritoten niiden kanssa joilla on kirjainvahvistuksia. En ole itse ottanut käyttöön, tiedä olisiko tarpeen...kaikki kommentit tähän mennessä ihmisiltä tulleita

Celia kirjoitti...

Reine ja Tipu, onpa tosiaankin kummallista, että Bloggerin kommentointi ei onnistu ihan heti. Yleensäkin minua ärsyttää kaikenlainen tekniikan takkuaminen.

Reine, minulla on kirjainvahvistus päällä, koska olen saanut spammiviestejä enkä halua niitä enää vaivoikseni. Joskus minäkin sekoan kirjaimissa, pidän kirjainvahvennusta sen väärttinä.

Minulle Avira on ihan outo ohjelma, joten en osaa neuvoa siinä yhtään, mutta kannattaisi kyllä tarkistaa asetukset. Pääsisitköhän siihen käsiksi samasta paikasta kuin minun koneellani, eri ohjelma vain. Kuvaruudussa oikealla alakulmassa olevasta kellonajan vieressä olevasta nuolinäppäimestä pitäisi avautua erilaisia kuvakkeita, myös virustorjuntaohjelman kuvake. Ehkä miehesi auttaisi?