maanantai 22. kesäkuuta 2009

Pokkaripalaute tuli

Elokuun Lääkäripokkarin palaute tuli. Miinusta tuli puuttuvista pisteistä...nolottaa, ikinä ei varmaan ole lähtenyt noin huolimaton teksti allekirjoittaneen käsistä toimitukseen! Ja niin kuin muka olisi ollut kiire, päinvastoin... Ryhtiliike asiassa on ehdottomasti paikallaan. Lokakuun Timantissa tulee timanttia olemaan myös oikeinkirjoitus! Tämä on lupaus!

Tarinasta sitten näin:

"Uusin Lääkärisi on huipputarina: viihdyttävä, älykäs, naisen perimmäisiin tunteisiin vetoava, visuaalisesti kiehtova, kaikin puolin upea.
Olit luonut upean juonen ja hyvät henkilöt. Kaikki ne tarinaan liittyvät mielenkiintoiset yksityiskohdat syvensivät hienosti luomaasi maailmaa."

Kiitän ja kumarran toimitukselle.

Niin, ja tarinassahan käsitellään mm. sijaisäitiyttä (vastentahtoista), tietyssä määrin rodunjalostusta ja kaiken kaikkiaan superihmisen kasvatusta.

5 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Vastikään luin "Miehen tehtävän". On jännä tunne lukea ja samalla ajatella, että tätä se Reine silloin työsti, tämä on Reinen tekstiä.
Kaikki neljä, jotka pokkareistasi olen lukenut, ovat olleet hyviä. (Haluaisin sanoa ja luonnehtia jotenkin paremmin, mutta kun ei ole nuo sanat sillätavalla hallussa...)Jumalten valtakunnasta olen ehkä pitänyt eniten.

Kolmiopokkarit ovat saaneet uuden lukijan, joka tuskin muuten pokkareita ostelisi. No, olen kyllä siinä mielessä nirso, että vain V.A kirjoittajana kelpaa. (Kun en tiedä, mahtaako Vöyrin Satu myös kolmiopokkareita kirjoitaa, ja jos, niin mitä ja milloin, on niin salaperäinen tässä suhteessa.)

Elokuuta odotellessa!

Reine kirjoitti...

Kiitos paljon, Puhuri, palautteesta.
Jumalten valtakunnasta saattaa paistaa eniten se tosiseikka että nautin sen kirjoittamisesta, en ajatellut Kolmio-konseptia niin paljoa. Walterilla ja Ylvalla oli ulkomuoto-esikuvat joita olin tavallani työstänyt ennen kuin koko pokkarikirjoittamista edes aloitin.

Oikeastaan lähes paras kiitos mitä olen saanut on tuo että muuten et ostelisi...jossain kohtaa on ehkä sitten tullut onnistuttua.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin luin juuri Miehen tehtävä ja tykkäsin kovasti. Sääli, että mystikkaa lopppuu kolmiopokkareista. Olen kovasti tykännyt niistä.

Mitä väliä on pisteillä pilkuilla ja huutomerkeillä, jos teksti on hyvää mukaansatempaavaa ja vetoaa lukijoihin.

Juu ja en minäkään ennen ole ostellut noita pokkareita! Olen nyt miettinyt, että pitäisikö lukaista jonkun toisenkin kirjoittama kuin Reinen. Hänen pokkarit luen aina.

Odotan todella innolla seuraavaa lääkäriä....
Piiu

Celia kirjoitti...

Onnea! Olet saanut hienot arvostelut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö hieno palaute! *onnittelee ja halaa*
t. Anksu