torstai 18. kesäkuuta 2009

Torstai

Kohta on juhannus. Hassua. Kesäkuu jo tässä vaiheessa.

Eilen oli Nollakakkosen lastenkutsut. Kaikki pikkuvieraat eivät päässeet, mutta mukavaa oli silti. Se kinuskikakkukin onnistui! Se oli iso kuin mikä, eikä siitä ole enää palaakaan jäljellä. Mies, joka ei yleensä täytskäreistä perusta, söi kolme palaa.

Olen tunnelmoinut netissä kuvien parissa. Tuossa jo mainostin yhtä suomalaista kuvaajaa :). Tässä sitten yksi...portugalilainen? jonka kuviin ihastuin eilen:

http://anacruz.carbonmade.com/projects/2014492#4

Ja tässä toinen - mutta varoituksen sana, nämä ovat horroria. EI heikkohermoisille. Minunlaiseni kaheli näitä katsoo mielikseen, tuijottaa omia pelkojaan suoraan silmiin, mutta myönnetään, seitsemän kymmenestä järkyttyy näistä. Omalla vastuulla, siis

http://www.joshuahoffine.com/

Ja sitten muihin aiheisiin :)

Juhannus on ennustettu niin sateiseksi että meidän perhe viettää sen suosiolla kotona. Syödään hyvin ja keksitään sisäpuuhaa. Siis, emmehän me Helsingistä poistu koskaan juhannuksena, tämä on keskikesän juhlapäivänä mahtava kaupunki ;maallepakenijat eivät varmaan usko, mutta kuitenkin. Nyt taitaa kyllä jäädä kokkobongailu kaupungilla sikseen, jos vettä tulee...mutta yösauna lämmitetään miehen kanssa.
Töitäkin olisi tiedossa. Kirjottamista, rippijuhlakutsujen värkkäämistä, jne. Omalle kontolle taitaa jäädä kuorien kirjoittaminen.

Mutta nyt tekstisorvin ääreen..

4 kommenttia:

Lippis kirjoitti...

Mjaah.. Monet Joshuan kuvista oli tekemällä tehtyjä, kökköjä, mutta oli siinä muutama joita katseli ihan mielikseen..

Reine kirjoitti...

Tehtyjä, kyllä vaan. Ihan totta tuo. Vaikea on kyllä kuvitella miten noita mielikuvia saisi spontaanisti napattua. Osa viehätystä minulle on niissä making of - artikkeleissa joita herran blogista löytyy. Se mitä on tehty illuusion eteen ansaitsee oman hatunnostonsa, IMO

Lippis kirjoitti...

Juu en ajatellutkaan, että niitä kuvia olisi voinut ottaa joku sunnuntaikuvaaja. Tarkoitin vaan että itsetarkoituksena oli se tekniikka, se ei näyttänyt edes uskottavalta kaikissa kuvissa, vaan enemmänkin kököltä trikkikuvaukselta..

Blogiin en ole perehtynyt, ehkä se vaikuttaisi mielipiteeseen..

Arjaanneli kirjoitti...

Minusta nuo olivat aika metkoja....