sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Ongelma korjattu, ainakin jossain määrin

Oli siellä palomuurin asetuksissa kolmaskin vaihtoehto, se piti vain etsiä. Vaihtoehdon nimi oli allow exeptions. Minä nyt sitten sallin poikkeuksen joka vapautti tietyt sivut. Meni hermot kun Russian Tea Time -blogin katselu ei onnistunut ollenkaan!
Mies kyllä vähän mutristeli moista omatoimisuutta, mutta mutristelkoon. Katsotaan miten käy. Tässä kohtaa mutristelu on vähän niin kuin sanoisi että älä vain mene veteen ennen kuin osaat uida. Meinaan että oppiiko sitä mitään jos ei opettele?

Nyt kuitenkin istun läppäröimässä ruokailutilassa sitä pokkaria. Ulkona pilvipoutainen kesäsunnuntai. Viikko aikaa Ysivitosen rippijuhlaan, luulenpa etten ensi viikolla juurikaan kirjoittele. Siksi olen naputellut eilen ja tänään juttuja apinan raivolla.

Jospa ennen työhön tarttumista teen pikkukierroksen blogistaniassa kuitenkin...

3 kommenttia:

Lippis kirjoitti...

Opettele ihmeessä, mutta kaiken varalta: ota varmuuskopiot tärkeistä tiedostoista.

Vaikka käymiesi sivujen ylläpitäjät eivät tietoisesti levittelisi pöpöjään ympäristöönsä, se pirulainen voi kuitenkin tulla jäniksenä jotain kautta ja silloin ollaan lirissä.

Eli selusta kannattaa varmistaa. Jos et halua että hengentuotteesi katoavat tai tuhoutuvat, ilman muuta kannattaa säästää ne jonnekin muualle.

Ulkoinen kovalevy on siitä hyvä kapistus, että siinä säilyy materiaali vaikka koneen sisäinen sanoisikin poks. Tosin virusproblematiikkaan siitä ei ole ratkaisuksi, mutta tulipahan mieleen..

Reine kirjoitti...

Kiitos kun muistutit, Tipu. Mulla on tikulla lähes kaikki kirjoittamani jutut, mutta paino sanalla lähes. Ei taida olla sitä just päivittämääni melkein valmista tarinakässäriä. Eikun tallentamaan..

isopeikko kirjoitti...

Olisi aika kätsyä jos vain muistaisi kaiken ettei tarvitsisi otta koskaan mitään kopioita. Kumma kun ei ihan kaikkea kuitenkaan muista, ei varsinkaan valokuvia. Eikä tarinoitakaan sanasta sanaan :)