sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Sunnuntai

Hämärää tihkusadetta, talo heräilee vähän kerrassaan. 02 katsoo aamulastenohjelmia, mies ja 95 juovat kahvia ja sanailevat hyväntahtoisesti, 97 nukkuu. Tasan kaksi kuukautta tästä päivästä, jos kaikki menee normaaliin tapaan, herätään todennäköisesti vähän erilaiseen aamuun.
Mutta vielä on lokakuu ja minusta näkee sen, kuten yksi edesmennyt sanataiteilija totesi joskus. Eilen innostuin facebookissa kaivautumaan Youtuben arkistoihin ja 80-luvun musiikkihelmiin ja siitä syntyi riehakkaan hauska virtuaali-ilta. Paljon tuli juteltuakin, kepeitä ja vakavia, hyvältä tuntuu se.
Takana siis täyteläinen viikonloppu, edessä hyvällä tavalla hektinen työviikko (hahahaha, kysykää torstaina uudestaan, ehkä tuo adjektiivi on muuttunut joksikin muuksi!) Ajatuksena oli aluksi että pitäisin huomisen vapaana, mutta päädyin sitten mieluummin perjantaihin. Kirjamessut kutsuvat (Anksu,palailen facen kautta!). Viisi vuotta olen tehnyt lähtemistä kirjamessuille ja kompastunut milloin budjettijuttuihin, milloin sosiaalisiin velvoitteisiin, ajankohta kun on sukulaiskalenterin kannalta yleensä huono. Tänä vuonna vähän parempi.

Ei kommentteja: