maanantai 10. toukokuuta 2010

Kiksejä kummista asioista.

Onkohan olemassa joku toinenkin jolla on ihan älyttömän hyvä olo kun maksaa nipun laskuja?
Tänään rapsahti kirjoituspalkkio - kesäkuun Timantti ja pari novellia - tilille ja aamulla ennen töihinlähtöä verkkopankkiin: 95:n tanssituntilasku...naps, 97:n Kilke-leirimaksu..naps, työttömyyskassa-maksu..naps, jne. Monta muutakin napsia ja taas tuntui kuin olisi vino pino kiviä vierähtänyt hartioilta. Eikö pitäisi olla paha mieli että sinne ne rahat taas meni? No, nyt kun on taas horjuva balanssi eräpäivien kanssa, kiitos uuden työn, niin kiksit ovat ansaittuja.
Juu ja jäi siitä niin että shoppailemaankin pääsi. Tällä kertaa ilahtui Nollakakkonen joka kulkee yleensä isoveljen vanhoissa. Sai kassillisen uutta vaatetta, kaksi takkia (toinen ensi syksyä odottamaan), kolme pikeepaitaa ja uusia sukkia..no viimeksi mainittuja ei peri veljeltä sentään, kummankaan sukat eivät elä tarpeeksi kauaa! Ainakaan harmonista parisuhde-elämää.
Takit valitsin mustan ja harmaan väreissä. En tyylisyistä. Beige ulkoilutakki tärvääntyi kavereitten pihatalkoiden roskalavalla (ei, äiti ei tiennyt...). Roskalavalla oli ilmeisesti öljykannu tms.
Siellä oli ollut myös vanhoja joulukoristeita. Nyt on lähimetsään perustettu kaksi tukikohtaa jossa on ihan eri sesonki kuin reaalimaailmassa. Toisessa majantapaisessa oli kultaköynnöksiä ja palloja, toisessa hopeagirlandia ja olkipukkeja..olkipukki-osasto on Nollakakkosen ja kavereiden, epäselvää on, kenen se toinen on - ja esiintyykö ryöstelyä tai sodankäyntiä tukikohtien kesken.

Sodankäynnistä a propos - huomenna työpaikan kesäjuhlat ja tiedossa - värikuulasota jossain päin Talmaa (missä on Talma?). Ikinä ollut mukana moisessa, kokemus sitten sekin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oujee. Täällä ilmoittautuu toinen laskunmaksunautiskelijafriikki. Hupinsa kullakin, vaikka tämä ei olekaan halpa ;)
Kipinä

P.Olka kirjoitti...

Talma.... Kirkkonummi????