keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Ei ole olo vieläkään kaksinen

...vaikka töissä olinkin normipäivän, sitten Ysiseiskalle kesäkampetta ostamassa. Aurinkolaseista oli puhetta mutta poika sai sortsit ja paidan myös. Ja pääsi Heselle syömään.
Minä syön nykyisin tosi harvoin burgeripaikoissa, ja se kostautui tosi huonolla ololla joka ei vieläkään meinaa hellittää vaikka nukuin parin tunnin päikkärit. En tajua, en tykkää...tahdon voida hyvin ja jaksaa!
ElisaViihteen digiboksi sanoi viikko sitten sopimuksen irti. Ei vain toiminut - no, haettiin eilen postista uusi ja sekin oli susi. Lataa kyllä kanavat muttei näytä niitä. Huoh. Eikun palautus ja kolmatta kokeilemaan.
Ei tässä telkkaria kyllä ole ehtinyt katsomaan - minä, joka katsoo aina kaveripiiristään eniten sarjoja ja leffoja vaikka olisi mitä muuta projektia päällä. No, eilen kun podin flunssaa kaivoin Esikoisen antaman synttärilahjan,dvd- elokuvan Ystävät hämärän jälkeen (Låt den Rätte komma in, pohjautuu John Ajvide Lindkvistin loistokirjaan) ja tumman talvinen vampyyritarina joka on jotain aivan muuta kuin Twilight -söpöilyt sopi oikein hyvin flunssatunnelmiin. Olin siis nähnyt tuon ennenkin mutta kelpaa sitä useamminkin katsella.
Romantiikkaa pitäisi kirjoittaa mutta kehtuuttaa...vaikka mieliala on hyvä niin nyt tekee mieli synkkää viihdettä, luvussakin on Thomas Harrisin Nuori Hannibal. Jatko-osiahan täytyy pitää perinteisesti huonoina mutta tästä prequelista minä pidän sekä elokuvana että kirjana. Hannibal Lecter on hurmaava hirviö.

Eikä opiskelutehtäväkään ole pirteimmästä päästä, aiheena feministinen kirjallisuudentutkimus ja tehtävätekstinä Mataleenan virsi. Kyllä tuosta mielenkiintoista pohdintaa saa aikaiseksi, kyllä vaan. Jos nyt sivuuttaa Dan Brownin tarinan Magdalan Maria -teorian (rouva Jeesus) ja katsoo ihan vain Raamatun tekstiä niin kyllä on suomalainen kansanrunous muokannut hullulle mallille miehen Nasaretista ja naisen joka häntä seurasi. Mutta opiksi ja ojennukseksi että pysyisivät tytöt kurissa - nih!

Jos vaikka huomenna olisi piristävämpi päivä.

Ei kommentteja: