torstai 29. huhtikuuta 2010

Vapun kynnyksellä

Kolmas työviikko takana. Ehdottomasti edelleen tyytyväinen työhön joka tuo ilmeisen riittävästi fyysistä harjoitusta ja antaa ajatusrauhaa sekä opiskeltavan sulatteluun että kirjoitettavan ideointiin. Toiset pitävät tupakkataukoja, minulla on synopsistaukoja. Eilen sanoin varmuuden vuoksi että jos lattialta löytyy lappu jossa on nimi M.A. Kalpamäki niin älkää suotta etsikö, kyseessä on fiktiivinen henkilö.

Vapun ruoka- hilavitkutin- ja juomaostokset tehty. Syy miksi tämä on mainitsemisen arvoinen asia...no, menkää ostoshelvettiin ja katsokaa itse. Mutta mitä täällä nyt ei ole, sitä ei tarvita. Amen!

Paikallisella ala-asteella on huomenna puolen päivän aikaan perinteinen luokkien välinen sukkulaviestijuoksu. Toisen kerran tästä perheestä ottaa osaa kaksi koulun oppilasta, eka- ja kuudesluokkalainen siis. Huomenna en ole töissä - onneksi ei tarvitse tehdä niin kuin kerran kun livahdin katsomaan ja sanoin silloiselle pomolle että hammaslääkäri...

Ysivitonen lähtee siskolaan, siis turvalliseen ja luotettavaan paikkaan, esikoisen ja vävyn luo. Me vanhemmat ja pojat ollaan ihan vaan kotona, omalla porukalla. Tälle vuodelle ei sen kummempia suunnitelmia, todellakaan. Tuntuu ihan hyvältä.

Syödään hyvin, juodaan hyvää punaviiniä, ehkä saunotaan, ehkä katsellaan leffoja tai kuunnellaan musiikkia myöhään illalla. Jos sää olisi luvannut edes pikkuisen enemmän, olisimme avanneet grillikauden, mutta ainakin tänä aamuna satoi nenäliinan kokoisia rännänriekaleita, joten ei vielä...nakkeja, pikkulihapullia, dippikasviksia.

Iloista/rauhallista vappua kaikille, sen mukaan miten preferoitte :).

Ei kommentteja: