sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Maaliskuussa on monta deadlinea

10.3 Kolmiokirjalle pokkarikässäri
15.3.Kirjallisuustehtävät kaikki tehtyinä
31.3.Kariston kilpailun viimeinen postituspäivä.

Kolmio ja Karisto lähinnä tuntuvat sellaisena pienenä nipistyksenä vatsanpohjassa mutta tuo kirjallisuustehtävien deadline päinvastoin loksautti vanteen pään ympäriltä numeroa löysemmäksi!

Minä kun olin luullut että koska uutta teemaa pukkaa viikottain ja uutta lukemista sitä myöten, niin tehtävätkin pitää tehdä samassa tahdissa! Siellä toki on jokunen tehtävä joiden palautuksessa on tarkka päivämäärä, kuten yksi fokalisaatio-tehtävä. Ja kohta on proosaesseen aika, kirjaksi valitsin mainituista Pirkko Saision Betoniyöt. Pitäisi hakea se Itiksen kirjastosta jossa se on varattuna. Huomenna.

Tänään tekee mieli jotain hyvää - hesarissa oli viikolla ohje ranskalaiseen suklaakakkuun. Siinä ei ole jauhoja ollenkaan, voita, suklaata, sokeria ja kananmunia, joista valkuaiset vaahdotetaan erikseen. Taidan kokeilla.

EDIT! Kiitos kollegoille muistutuksesta, kolmio-deadline siis 5.3

3 kommenttia:

Pirstale kirjoitti...

Miten tämä kirjoittaminen voi olla näin vaikeeta!!! Avasin äsken ihan huvikseni aloittamani nuorisoromaanin, johon mietin jatkokäänteitä viime yönä. Kuukausia sitten kirjoittamani ensimmäiset neljä sivua vaikuttavat uusintaluennassakin mielestäni ihan hyviltä, mutta viime yönä mielessä olleet juonenkäänteet ei millään taivu sanoiksi. Grrr...

Anonyymi kirjoitti...

Pakko oli tulla tänne hirnumaan kun katsoin naamakirjasta Putouksen juopporallatuspätkän ja mahaa alkoi kouristaan tikahdetusta nauramisesta! Aivan mahtava! facebook tosin alkoi heti tökkimään mutta hehkutan sitä siis täällä :)

Kuplabubla

Reine kirjoitti...

Kupla hehkuta pois, fanitan Putousta ihan kympillä...ja Aku Hirviniemeä vielä erikseen <3