tiistai 12. tammikuuta 2010

Vihreäthän ne on...silti *kurkkaa peilistä*

Seuraava avautuminen on vain semiavautuminen. Joku saattoi katsoa eilisen A-studion ja osaa yhdistää, detaljeja en rupea nyt tässä selittämään.
Älä ole liian sinisilmäinen, oli tuntematon vastannut kommenttiini Lenkkiä leipäjonosta -blogissa. Vastaus sivusi silloin pokkarikirjoitteluani ja sinisilmäisyyttäni lastenkotielämää kohtaan josta tuolla tuntemattomalla oli rujoja kokemuksia.
Vastasin että romanttisissa pokkareissa saa, jollei jopa pidä, olla vähän sinisilmäinen, tosielämä erikseen. Näköjään osaan olla sinisilmäinen siinäkin. En osaa ajatella että jos joku vilauttaa tilaisuutta joka tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se ehkä onkin sitä.
Petoksista, epärehellisyydestä on kyse. Ei minun, yhteistyökumppanin. Satatuhatta kertaa päivän mittaan olen miettinyt, olenko ehtinyt olla osallinen. En ole. Olen vain tullut harhaanjohdetuksi. Onneksi saan itseni kuiville, ennen kuin olen ehtinyt sotkea elämääni enempiä liikoihin lupauksiin ja mahdollisiin väärinkäytöksiin.
Tavallaan putosin kyllä korkealta. TOisaalta, en odota kovin paljoa ihmisiltä, noin ylipäätään. Se katulapsen sielu, you know. Helpottaa tällaisissa tilanteissa.
Syytettä vasta harkitaan. Silti oma yhteistyöni kyseisen henkilön kanssa loppuu tähän. Parempi varjella nimeään ennen kuin sitä edes on.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jep Reine, ohjelmaa en nähnyt, mutta lehden aamulla luin, minkä vuoksi olet ollut mielessäni pitkin päivää. Voihan vinetto, en osaa muuta sanoa. Unohda itsesyytökset. Samaan vipuun olisi mennyt moni muu, itseni mukaan lukien. Olisihan se rasittava tapa elää, jos epäily olisi ensimmäinen ja ainoa reaktio kaikkeen uuteen ja innostavaan.

Ippu

Anonyymi kirjoitti...

No hei, voisikohan tota edes hieman valottaa mistä on kyse?

t: lukija

Reine kirjoitti...

Anonyymi, katso eilinen A-studio areenasta.

satu kirjoitti...

Katsoin linkin.
Harmi.

Arkienkeli kirjoitti...

No voi parse! En varsinaisesti katsonut ohjelmaa mutta uutisointia siitä kyllä joten aavistan mistä kyse. Harmituksien kuningas sentäs.

Valitettavasti kaikenlaisia sitä on ja kun kaikkia ja kaikkea ei pysty ihan etukäteen epäilemään niin joskus sitä joutuu pettymään ihmisiin aika rankasti... voi harmi. En muuta osaa sanoa.

Skublabubla ja kiittää haleista ja hallaarutistaa takaisin