sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Ja sitten vielä sanotaan etteivät lapset syö kasviksia

Olipa eilen perhesynttärit. Tahtoo sanoa että isot tytöt avec, oma porukka, synttärisankarin bestis, isovanhemmat. Ensin juotiin kahvit kakkuineen - enkeli ja paholainen kakkuina - ja myöhemmin raivattiin tilaa lautapeleille ja dippikasviksille. Kurkkutikkuja, porkkanatikkuja ja kukkakaalinnuppuja puolen litran kulhot kukkuroillaan, paprikasuikaleita litranen ja litran taisi sekin kippo vetää jossa oli kirsikkatomaatteja. Puoli tuntia ja jäljellä taisi olla pohjapeitto kahdesta dippitilkasta.
Kaiken kaikkiaan ilta meni mallikkaasti ja synttärisankarilla on kolme uutta Nomination-palaa joululahjarannekkeessa, vähän lisätäytettä lompakossa ja mopokoulu tiedossa. Äiti ei ole vielä lahjaansa antanut..budjetti horjuu,mutta palautuu kyllä.

Huomenna käynnistyy arki harrastuspuolellakin. Pientä viilausta, Nollakakkonen jatkaa partiossa, mutta taekwondo kokeillaan ensin syksynä uudelleen (sanoo mies, ookoo mulle, autottomana en kuskaile...). Ysiseiska niinikään jatkaa partiossa (missä menee raja harrastuksen ja elämäntavan välillä?) ja taekwondossa myös.
Ysivitonen aloittaa uudelleen klassisen baletin. Koska Tanssiopisto antaa tanssin perusopetusta, pitänee kysyä, mikä on tilanne oppilaan kohdalla joka oli viisi vuotta tanssin perusoppilaana (baletti) Itä-Helsingin musiikkiopistossa, mutta ryhmän hajottua on nyt ollut kaksi vuotta poissa. Että voiko päästä perusoppilaaksi uudelleen..nämä on mulle vähän hämäriä kuvioita.
Ensi viikko on melko puuhakas itselläkin. Lomarötväily kostautui, tulee taas kiire kirjallisuustehtävien kanssa, toinen rästi on vieläkin rästissä. Muutakin itsensäkehittämistä tiedossa, niistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja: