keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Sattuu...vaikkei tapakaan...

..enkä lähde edes kapakkaan. Ja ihan itsehankittu kipu. Mitäs menin eilen örmyämään värikuulataisteluun ja päälle ruokaa ja muutama siideri. Talma on muuten jossain Sipoossa päin.

Toineen henkiinjäänyt samasta sodasta tuumasi töissä tänään että alkoholi rajun liikunnan päälle on se kaikista paskin juttu, sitoo maitohapot lihaksiin ja sattuu kahta pahemmin. Lainkaan tietämättä mikä tämän väittämän tieteellinen painoarvo on niin joo. Sattuu kahta pahemmin tai vaikka kolmeakin. Erityisesti portaat, kumartuminen ja kyykkiminen tekevät oikein namia. Paikallisen työpaikkaruokalan väki varmaan kohautti kerran jos toisenkin kulmiaan tänään. Käytin niitten mukavuuslaitosta parikin kertaa tänään ja aina istahtaessa parkaisin ääneen...

Olin minä kyllä hyvissä ajoin kotona, jo puoli seitsemältä eilen illalla, mikä lienee ollut viisas ratkaisu. Paluubussimatka meni jo melkein päähänlyöntikilpailuksi parin tyypin kesken. Tekee mieli siteerata Disneyn Mulania: "tietsä, kun miehet kokoontuu yhteen niin niitten on ihan pakko tappaa joku". Eli anger managementiksi ei värikuulasodasta ole.
Kuviakin otettiin, mutta niitä seuraa myöhemmin, jos seuraa, riippuu siitä onko siellä jotain julkaisukelpoista ja saanko luvat julkaista. Maski päällähän siellä sodittiin, mutta kysyä pitää silti.
Mika "Satun-pikkuveli" kysyi facebookissa että maalitaulunako minä siellä olin kun luettelin osumia - päähän(juuri siihen missä maski loppuu ja huivi alkaa, oikeaan rintaan, vasempaan reiteen ja illalla vielä bongasin yhden vasempien kylkiluiden välistä. Maalitauluna joo, mutta kyllä niihin muihinkin osui...ja tuo oli niin hauskaa että ihan huolestuin. Olen pitänyt itseäni rauhaarakastavana ihmisenä. Tätä se äijä-työpaikka tekee.
Nyt paistaa aurinko ja huomenna on vapaata! Lapsilla loppuviikko, me miehen kanssa perjantaina töissä. Ysivitoselle kaksi kaveria yökylään tänään.
Ysiseiskalla oli ollut eilen hammastarkastus. Ei hoidon tarvetta mutta neljä alkavaa reikää! Just joo, limunjuonti ja karkinsyönti erityissyyniin tästä lähin.

Ei kommentteja: