lauantai 15. toukokuuta 2010

Aurinkoa ja lämmintä tuulta

Puolen päivän aikaan jätettiin lapset heitteille (huom! 15-,12- ja 7-vuotiaat!) ja pyyhällettiin iltapäiväksi moottoripyöräreissulle ystävien kanssa, Tuusula-Järvenpää-akselille.
Tuuli oli melkoinen - välillä hirvitti, tuntui kuin joku olisi jättimäisillä pehmustehanskoilla töninyt minua pyörän selästä alas, milloin vasemmalle, milloin oikealle. Mutta tuuli oli lämmin, kuin föönillä puhallettu.
Järvenpääläisessä terassiravintolassa syötiin hampurilaisannokset (liian iso, jäi toinen puoli leipää ja puolet ranskalaisista syömättä) ja me takapenkkiläiset joimme pikku-fresitat, aviomies-kuskien tyytyessä veteen ja limuun (pientä irvistelyä ilmassa...). Tosiveljen perheen luona piipahdettiin kahvilla ja lapsia ihailemassa, sitten kaupan kautta kotiin jossa kaikki olivat hengissä, hyvissä ruumiin- ja sielunvoimissa ja iloisia kun tulimme = toimme pitsaa, jätskipuikkoja ja limua tullessamme.
Saunailta tulossa, pesukone pyörii ja pyykit voi laittaa ulkonarulle kuivumaan. Lämmin sää jatkuu ja mieli on hyvä.
Tällaista arkista lavertelua tänään. Varmaan yybertylsää tekstiä lukijoiden kannalta, mutta kertoo siitä että bloggaajalle kuuluu hyvää.

2 kommenttia:

satu kirjoitti...

Ei ole ubertylsää, vaan lämmintä ja todellista. :-)

Polga kirjoitti...

Jos tuo on sun mielestä yybertylsää, mitä ihmettä mun tekstit mahtaa oiken olla? Yyber-Xtra-Super-Multitylsyydenhuipentuma!