maanantai 24. toukokuuta 2010

Flunssa

Niin se nyt on. Huomenna jään kotiin potemaan. Lähes kolmen tunnin sohvapäikkärit töitten jälkeen ei helpottaneet oloa yhtään. Kipeänä kai sitten.
No. Parempi nyt kuin ensi viikolla tai sitten seuraavalla. Dekkaripäiville on junaliput ostettu ja hotelli varattu. Sitä ennen koulujen päättäjäispäivä jota varten pitäisi vielä ostaa sitä, tätä ja vähän tuotakin. Mm. juhlakengät 95lle.
Itselle ostin siis juhlakengät edellisestä tilistä. Sellaiset mustat saapikassandaalit joissa on solki.

Ja korko! Ensi kertaa sitten vuoden 1982 korkokenkää jalkaa, saas nähdä miten ämmän käy. Olen kyllä harjoitellut sinnikkäästi kuin huippumallikokelas, yksinollessani täällä kotona. Korkkareilla eteistä ees taas, korkkareilla portaita ja korkkareilla takapihaa. Menee se nyt vähän paremmin kuin Bambilla jäällä.

Olisi tuolla noita tehtäviäkin jonossa, strukturalistista kirjallisuustutkimusta ja psykoanalyyttista kans. Mutta ei tällä päällä oikein viitsi ruveta runoja analysoimaan. Uuno Kailaan Syyllinen mies olisi viimeksimainitun aiheena. Jahka päänsärky helpottaa, luulen saavani tuosta jopa jotain järkevää irti. Töissä tänään pyykkiä ja valkoisten nahkakalusteiden hellää huolenpitoa. Lisää pyykkiä tiedossa torstaiksi,johon mennessä aion olla ehdottomasti toipunut työkuntoiseksi!

Ei kommentteja: