perjantai 21. toukokuuta 2010

rähinää rinteessä

Isot koululaiset tappelevat kengistä yläpihalla (!!!!), Nollakakkonen kavereineen ei eväänsä väräytä, jutustelevat pienet pojat kaikessa rauhassa karjunnan seassa ja ryystävät Mountain Dewta. Äiti laskee kymmeneen ja muistuttaa itseään että edessä on lapseton viikonloppu - pojat lähtevät lippukuntaleirille ja Ysivitonen siskolaan. Työviikko tuntuu lihaksissa makeankipeästi joten tervehdin löysäilyviikonloppua kiitoksella.

Kirjoittaa toki pitäisi ja muutama etätehtävä suorittaa. Ja joo, sain luvan uusia tentin ohi protokollan, syyskuussa lähioppilaiden kanssa. Olivat Helsingin Avoimessa yliopistossa huomanneet että tenttipäiväksi buukattu 5.6. on todellakin koulujen päättäjäispäivä ja kohtuuton aika monelle , siispä ovat valmiita joustamaan todella pitkälle ja säätämään erillisjärjestelyjä opiskelijoille. Hyvä niin.

Kirjoittamista olisi tilausnovellin verran, pokkaria jolla ei ole kiire ja...no, niin siinä nyt kävi että aloin sitä maanantaitarinaa kirjoittaa eteenpäin, otsikolla Ikuisuuskeskusteluja. Tuo ei ole mikään hetikohtajonnekinliikkeelle - proggis vaan oman mielen piristykseksi ja purkamiseksi tarkoitettu projekti.
Helle kuulemma hellittää - toivottavasti ei mitään äärimmäisyyksiä tilalle, esim räntäsadetta. Mukavaa viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja: