maanantai 7. kesäkuuta 2010

Onpas taas vierähtänyt

...aikaa bloggaamisesta.
Ja mihin se aika on mennyt? No, töihin, tilaustarinaan, strukturalismiyritelmään, kirjojen lukemiseen, Mehiläistalon jatkon miettimiseen, lasten päättäjäisten valmisteluihin, ynnä muuhun mihin meillä lapsellisilla aikuisilla tähän aikaan vuodesta aika menee.

Mielelläni minä laittaisin Ysivitosen päättäjäiskuvan tai pari tänne blogiinkin mutta tuli sanomista kun menin niitä ilman lupaa rätkimään naamakirjaan. Laitanpa sitten kuvan omasta ihanasta itsestäni (lapsen ottaman ja vähän tärähtäneen, mutta vähän tärähtänythän tämä mallikin on...). Ainakin tältä tyypiltä on lupa julkaista kuva.









Niinsiis kuva on omasta päättäjäiställingistä. Tässä vielä kenkä erikseen:





Nyt kun taas paikallistin kamerani, tekisi itse asiassa mieli tehdä niin kuin Tähtilapsi joka kuvasi päivän elämästään . Toisaalta, minun päivässäni ei olisi niin kaunista nähtävää kuin pienet tyttöset Tähtilapsen blogissa. Omat kauneimpani ovat niin isoja jo etteivät oikein tykkää siitä, jos äiti laittaa kuvia esille :(. Eli tuohon jos ryhtyisin niin aika esine- ja paikkapainotteinen päivä voisi tulla..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Reine,

Pitkästä aikaa takaisin Suomessa ja aikaa lueskella blogiasi. Kiirettä näköjään sinulla pitää edelleen ja tsemppiä myös kirjallisuusopintoihisi, uskon että niistä on hyötyä myös kirjoittajan urallasi. Ja onnea Kolmiokirjan pokkarikilpailun kakkossijasta:) Hyvältä näytät kuvassa ja aivan ihanat kengät. Oikein ihanaa kesää sinulle ja toivottavasti ehdit myös vähän rentoutua ja pitää vapaata.

T: Marina

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kuva ja wau makeet popot:) Ihanaa kesäää!
Piiu