sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Katsotaan pitääkö pinna

Sovittiin kampaajan kanssa että nyt minä kasvatan hiuksia vähän pidemmiksi. Seuraava siistimisaika on 27.7.klo 17. Suunnitelmissa olisi vähän tuuhentaa näitä syksymmällä kun pokkaripalkkiot tapahtuvat, eikä alle 15-senttisiin karvoihin ole tuuhennuksilla kiinnityskohtaa.

"Aletaan nyt kasvattaa tätä niin että käyt leikkauttamassa vain silloin kun et kerta kaikkiaan enää kestä" sanoi hovikampaajani Ari kesäkuun alussa. Kuusi viikkoa olisi seuraavaan aikaan ja tuntuu että kestokyky on nyt jo koetteilla.

Jaa että kuka mun tukkaani siellä varaston perukoilla katsoo? Ei taivaan kiitos kukaan mutta itsellä jos on badhairday, on myös paha tuuli. Siksi siis.

Takana ihan kotoinen mutta ihana viikonloppu silti. Ruotsin kuninkaalliset häät veivät minutkin romantilliselle tuulelle - olenko lopultakin keski-ikäinen kun katson monarkkien häitä?

No olen sitten keski-ikäinen pystyssä päin, niin kaunis morsio oli Victoria, ylväs ja tyylikäs, pilkettä silmässä ja upea puku. En muista olenko maininnut että rakastan kameita ja rakkaus syttyi vuonna 1976 kun Victorian äiti omissa häissään kantoi tuota samaa diadeemia (jonka Napoleon lahjoitti Josephinelle 1809)ja Reine, 13 v katseli häitä mustavalkotelkussa. En minä mitenkään erityisesti kuninkaallisten elämää harrasta,mutta nuo Bernadottet ovat eläneet niin siististi että tykkään.

Nollakakkonenkin palasi leiriltä ja julisti heti bussista noustuaan että älkää sit suuttuko, multa jäi kauheesti kamaa sinne. Kun kysyimme mitä kamaa niin vastaus kuului että "emmä muista, mut ainakin puukko ja sudaripaita". No, molemmat kadonneet tavarat löytyivät rinkasta kun purettiin kamoja. Uusi merkkikin tuli taas, leirimerkki. Ohjelmauudistus näyttää pudottelevan sudenpennuille eritoten merkkejä vähän väliä. Mikäpä siinä, ennenkin olen todennut että tuo on ompelutöistä mukavinta.

Kirjoitustavoitteet viikonlopulle jäivät toteutumatta, vain rippunen pokkarin kolmatta lukua valmiina. Sen sijaan kirjallisuustehtäviä syntyi parikin. Tunnen itseni taas kunnon ihmiseksi.
Ja juhannuksenalusviikko käynnistyy sitten huomenna.

Ei kommentteja: