lauantai 7. helmikuuta 2009

Pitäis pitäis pitäis

Nyt olisi korkea aika aloittaa tilaustekstin kirjoittaminen. Ensimmäistä kertaa aloitan tosi vastahakoisesti. Kun mieli tekisi tehdä kaikkea muuta.

No. Jos käynnistän tarinan väkisin, niin eiköhän se siitä taas. Toivottavasti..

Ysivitonen lähti ensimmäiseen rippikoulumiittiin ja sieltä kurvaa kuulemma kiinalaisen ruokapaikan kautta kaverilleen. Ysiseiska tekee lähtöä lauantain taekwondotreeneihin. Pienin veli katsoo lauantain piirrettyjä. Mies lähti kaivamaan pihaa esiin lumisateen alta.

Ja minun tehtäväni on laittaa sanoja toisten eteen. Ihan muualla kuin täällä blogissa. Nyt!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Reine,

Pitkästä aikaa:) Tässä juuri lueskelen blogisi väliin jääneitä tekstejä etten ihan kärryiltä tipahda mitä on tapahtunut, kiitos todella itsepintaisen ja kammottavan keuhkoputkentulehduksen, jonka seurauksena reilu viikko ja puoli tuli kärvisteltyä sängyn pohjalla. Onnea äidille kihjalaisten johdosta ja tsemppiä uuden pokkarin kirjoittamiseen - kyllä se siitä kun alkuun pääset. Peilin läpi on ostettu kaupasta ja odottaa lukemista - kuumehoureissa ei pystynyt edes mihinkään minkäänlaista aivotoimintaa vaativaan tekemiseen tarttumaan. Mutta ensi viikonloppuna sitten ajan kanssa. Hauskat viikonlopun jatkot ja kiva että olet myös viihtynyt uudessa työpaikassasi - ei onneksi ole samanlainen kuin se autismi-työpaikka, jota kyllä on täällä päässä naurettu.

Terveisin,
Marina