tiistai 14. joulukuuta 2010

Vartiovuoren Poikien joulujuhlassa

Työpäivä oli, öö, toimelias. Noin viisisataa tuolia tuli pakattua lähtökuntoon, osa putsattua, osa vain oikeisiin laatikoihin lajiteltua. Mutta tuntuu selässä ja pohkeissa ja you name it..

Sitten kotiin, hetken hengähdys ja lippukunnan puurojuhlaan, jossa kumpikin perheen pojista sai merkin paitaan ommeltavaksi. Nollakakkonen varainhankintamerkin (kalenterimyynnistä, myiköhän jäbä kokonaiset neljä..) ja Ysiseiska kolmannen luokan Jänkäsuden, joka on jo vähän isompi juttu, edellyttää osallistumista leireihin, retkiin ja taitokilpailuihin. Molemmat pojat ovat mielellään lähteneet leireille ja retkille oli keli tai vuodenaika mikä hyvänsä. Ysiseiska on vihjaissut että jos parin vuoden päästä osallistuisi Korpitörmä-Expressiin, eli kävellen Helsingistä Pornaisiin partiokämpälle, joka siis on meidän vanhempainyhdistyksen yhteinen projekti. Kunnianosoitukseni saavat ne konkarit jotka rakensivat kämpän aikoinaan, senttiäkään velkaa ei jouduttu sitä varten ottaman. Meille jälkeenpäin yhdistyksen tulleille on sitten riittänyt talkootöitä syksyisin ja keväisin ja varainkeruuta kämpän ylläpitoon. Mukavaa hommaa vaikka olenkin nyt vähän vetäytynyt verrattuna viime vuoteen. Kaikkea ei vain aina jaksa ja tämä syksy on ollut kirjoitushelvetillinen. Oma moka, mitäs menin kirjoittaman väärän pokkarin!
Huomenna olisikin tarkoitus pitää kirjoituspäivä - en edes viitsi puhua vapaapäivästä! - tänään luulen että vain huilaan. Eiköhän tässä yhdelle päivälle ollut jo ohjelmaa.
Kaikenlaista uutta ja omituista liikkuu päässä, mm. voimauttavien valokuvien tiimoilta mutta palaan niihin vielä..

Ei kommentteja: