keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Ei mykkistä, kuulumisia ja ikärajaihmettelyä

...tiedoksi ensinnäkin. Ei myöskään riitaa. Rauhaisaa eloa toistaiseksi.

Loppuvuoden juttuja miettiessä ja ensi vuotta suunnitellessa päätin ruveta book-crossaajaksi . Ennenkin on tullut sanottua että hamstraaminen kammottaa allekirjoittanutta vuosi vuodelta pahemmin.Tiedän että itsessäni asuu pieni hamsteri jolla tuntuu olevan 99 elämää, mitä tulee tiettyihin juttuihin ja kävin käsiksi nyt heti siihen kipeimpään kohtaan, eli kirjoihin. Alan siis vapauttaa kirjojani. Aloitan Patricia Cornwellin Scarpetta-kirjoista joihin olen nykyisin totaalisen tympääntynyt. Uusin, Valokeilassa, oli sitä lajia että toimi loistavana unilääkkeenä. Sisulla luin sen läpi mutta neljä kertaa simahdin sohvalle sen kanssa! Tiedän kuitenkin että Cornwellilla on faninsa joten eivätköhän nuo jollekulle kelpaa.

Kamasto-hommat toistaiseksi loppu, hyvää tekevä hengähdystauko pokkarinkirjoittamisesta ja nyt oli nautinto käydä käsiksi romaanikässäriin. Rahatekstejä alan tahkota sitten kun lapsilta on joululomat loppu. Jos siltä tuntuu.

Edelleen on lisäämättä se vahingossa hukkaamani Blogeja joita luen - laatikko. Tulossa kyllä.
Noin muuten meidän residenssissä vietetään joululomaa lorvehtien, hyvällä omallatunnolla. Lapset nukkuvat myöhään, pelaavat joululahjapelejään ja tapaavat kavereitaan. Ihan rauhassa. Loma olkoon lomaa. Mies kulkee uskollisesti töissä, en ymmärrä miksei hän koskaan ota talvilomaansa tässä kohtaa (tai sitten ymmärrän liiankin hyvin..mene ja tiedä)
Mietinnän alla on tämän blogin siirtäminen Wordpressiin. Lähinnä siksi että siellä on mahdollisuus suojata tiettyjä tekstejä vaikka blogi pääsääntöisesti olisikin julkinen. Pitää vain opiskella wordpressistä perusteet ensin.

Kuopuksen kännykkä on soinut koko aamun. Kaverinsa ovat myös saaneet lahjaksi pelejä ja jumittuneet niitten kanssa ja Nollakakkosesta näyttää tulleen vapaaehtoinen pelitukihenkilö..Miten tähän nyt suhtautuisi? No, osaa se kai ainakin englantia enemmän kuin keskiverto 8 v, siinä yksi syy.

Ysivitosella tulossa muutoksia tanssituntikuvioihin, alkaa treenata...ööh? katutanssin SM-kisoihin? Siis ei yksin vaan ryhmässä. Älkää kysykö enempää, pyysivät tyttöä ryhmään kahdessakin lajissa joista toinen on breikki mutta toisesta ei ole aavistustakaan. Hyvin on äiti perillä tyttären harrastuksesta taas kerran. No, eivätkös ne oleelliset olleet siinä, tyttö tanssii, treenaa sm-tason kisoihin, on motivoitunut ja äiskä on ylpeä? Tarvitseeko muuta tietää?

Ja uudet ilotulitesäädökset jäytävät Ysiseiskan sielua, mutta me vanhemmat olemme tässä kohtaa armottomia. Ilman aikuista niitä ei ammuskella, piste. Joskin ihmettelen sitä mitä Kamasto-työkaveri fb-seinällään, eli että maassa jossa haulikon saa 15-vuotias, ei 18-vuotias saa ostaa tähtisadetikkua?

Niin no, onhan Pieni talo preeriallakin K18- kamaa? Ettekö usko? On se. Sain sen ekan tuotantokauden synttärilahjaksi esikoiselta pari vuotta sitten ja leuka vähän loksahti kun katsoin K18-luokitusta. Kyseessä on yksinkertaisesti se että kun sitä ei ole tarkastettu Valtion elokuvatarkastamossa niin kyseinen lätkä pitää boksin kylkeen lyödä. Minulla ei siis ole mitään Pieni pervotalo preerialla -versiota vaan ihan se alkuperäinen Ingallsin perhe.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käy minun blogissani, siellä on juttua sinusta:))
piiu

Polga kirjoitti...

Pieni pervotalo... *ehhheeeeeh*. Btw, kirjavaloa saattaapi olla tulossa! :O Löytyisikö sieltä puolestaan ylimääräistä seinäkalenteria? :I Toisalta, löysin myös noitakalentereita tuolta UK:sta niin että tuota...

Reine kirjoitti...

Kiitos, Piiu :). Ja Polga, löytyypi kyllä seinäkalenteri, joskin sellainen noitraali maisema-aiheinen jos kelpaa.