maanantai 20. joulukuuta 2010

TISKARI TOIMII

En voi olla huutelematta tätä vasemmalle ja oikealle. Se nimittäin olin minä joka sen torpedoi lahjakkaasti pari päivää sitten. Tyttäreni käyttää termiä "aivopieru" ja sellaisesta taisi olla kyse kun pistin pesuun kaksi isoa kartionmuotoista maljakkoa joissa oli pohjalla steariinia. Paljon.
Olimme miehen kanssa ihan varmoja siitä että masiina on lopullisesti entinen ja sanomatta selvää oli kenen tiskivuoro olisi ajasta ikuisuuteen. Joulukin tulossa, enemmän väkeä ruokapöydässä och så vidare

Saimme useita neuvoja ajaa se kaikkein kuumin ohjelma läpi, käyttää vaikkapa sitruunahappoa tai jotain. Pulma oli vain siinä että sitä töhkää oli paljon. Putket totaalisen tukossa.

En tiedä armahtiko kohtalo miestä jolla on tyhmä vaimo - tai ainakin sellainen joka ei lue tiskikoneen käyttöohjeita - vai sitä vaimoa itseään, mutta nyt uskallamme jo luottaa että se pelittää. Ohjeita tuli joltain huoltofirmalta, mies tuli puolilta päivin kotiin ja ryhtyi parannuspuuhiin. Itsekin lähdin aikaisin töistä, vein ystävälle Yule-tervehdyksen, sitten ruokakaupan kautta kotiin jossa odotti mukava paksu kirje täynnä bling-bling-ihanuuksia jouluksi. Piristää mieltä kummasti.
Pikku hiljaa alkaa olla se voittajan olo. Nyt kun vielä voisi luottaa siihen että timangi oli timangia eikä töhkää myös PTn mielestä.

6 kommenttia:

Polga kirjoitti...

*phuuuuuuh, huokaa helpotuksesta* Taisi olla paras Yule-lahja tuo tiskarin pelastuminen? :DDD

Reine kirjoitti...

Polga - en kiistä. En vihaa käsin tiskaamista niin paljon kuin imuroimista jota vihaan yli kaiken kotityön. Mutta aika lähelle pääsee sekin.

Partapappa kirjoitti...

*Hymyilee* Toi on täyttä naistenlokiikkaa. Kukaa muu ei pesis steariinisii konees... ;DDD

Partapappa kirjoitti...

*Hymyilee* Toi on täyttä naistenlokiikkaa. Kukaa muu ei pesis steariinisii konees... ;DDD

Anonyymi kirjoitti...

Puhallan myötäpuhallukset helpotuksesta :)) meillä on yhden kerran meinannut mennä tiskari rikki ja sitä pelon määrää.... (poeka oli laittanut vähän fairia koneeseen, oletamma, koska koko huusholli alkoi vaahtoutua....)

Kupla

Polga kirjoitti...

Nyt kun asia on ratkennut - pahin kotityö on ehdottomasti silittäminen *yäkkkkkkkkks*!