lauantai 4. joulukuuta 2010

Cougar Party ja kakkusulkeiset

Mikähän kumma siinä on että kun on partion vanhempainyhdistyksen leipomissesonki niin sen alle sattuu melkein aina joku biletysepisodi? Niin kuin nytkin. Eilen - tai no, hyvin varhain tänä aamuna! - kotiuduin puumabileistä alias noitien kokouksessa eli Welhottaren Waltakunnasta. Ja tänään puoliltapäivin olin reippaana pakkaamassa kakkuja joita ne kunnon yhdistysihmiset olivat eilen leiponeet. No. Viisi vuotta minä olen ahertanut noissa, kaksi viimeistä vetovastuussa. Nyt oli aika vähän hellittää.
Mutta siis eiliset bileet olivat ihan parhautta. Kolmen noidan sijasta meitä oli neljä mikä vain paransi bileitä. Ihanaa ruokaa, sopivasti juotavaa ja kälätystä kaikesta maan ja taivaan väliltä. Polga, olisi mukava tietää mistä ovat peräisin ne kuvat kylppärisi seinällä...sattuneesta syystä tahtoisin yhden samanlaisen itselleni.
Pokkari on saanut vähänlaisesti huomiota tämän viikonlopun aikana, mutta eikähän tämä viikonloppu ole edes ohi vielä. Kyllä Se Siitä.

Sauna kutsuu.

3 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Oli kiva päästä mukaan noitapiiriin :)

Polga kirjoitti...

Katsotaan, jospa se kuva löytyisi jostakin toisena kappaleena. Ainakin jos itse käyt kaupungissa, InterArtissa voisi olla... tai löytyy se muualtakin ,D *winks*

Kiitti, kivaa oli - joko kohta uudestaan?!

Arjaanneli kirjoitti...

Kvääk!
Noitapiiri kuulostaa hienolta!!!!