tiistai 9. marraskuuta 2010

Tyhmyydestä sakotetaan

Äsken postasin vee-sanoista ja nyt tekisi mieli viljellä niitä pitkin ja vähän poikinkin. Kiroilen omaa tyhmyyttäni, huolimattomuuttani, hukkaan mennyttä työtä, ja mitähän vielä? No ainakin maksuaikataulujen sompailun sietämätöntä hankaluutta.
Ei tullutkaan leppoisampaa joulukuuta tai tammikuuta jolloin voin kirjoittaa vain omia juttujani.

Ja miksikö ei? Tein pahan huolimattomuusvirheen kesällä kun minulta pyydettiin pokkareita tulevalle vuodelle. Merkitsin kalenteriini Lääkäri ykkösen ja Timantti nelosen. Sitä
Juu, aivan niin. Juuri niin siinä kävi. Minun piti siis kirjoittaa Timantti ykkönen ja Lääkäri nelonen.

Mutta siis tahkosin tammikuista Lääkäripokkaria apinan raivolla eilisiltapäivään asti ja täysin rättiväsyneenä ja tyhjiin ammennettuna lähetin sen liikkeelle.

Ja tänään sain pt:ltä meilin että hänellä on kaksi Lääkäriä eikä yhtään Timanttia käsissään, joutuu ottamaan vara-Timantin (onneksi sellainen on!) käyttöön ja siirtämään Lääkärini julkaisun hamaan tulevaisuuteen. Kuten sen palkkionkin maksun, tietysti, sitten...

Koska vara-Timantti menee nyt käyttöön, hän tarjosi minulle mahdollisuutta kirjoittaa uusi vara-Timantti, joulukuun puoleen väliin mennessä. Jos haluan pysyä joulunajan budjetissa, minun pitää tarttua siihen. Eli lupasin.
Pitäkää peukkuja että saan jotain järkevää tekstiä aikaiseksi! Aivot ovat kuin pesukoneen jäljiltä eikä mieli vielä tajua että sen mistä piti tulla pokkariloma, tulikin taas vain hengähdystauko jonka ei sovi venyä liikoja.

1 kommentti:

Hallatar kirjoitti...

*Pitää peukkuja*