lauantai 13. marraskuuta 2010

ja taas ollaan viikonlopussa

Olen jo toipunut siitä tosiseikasta ettei pokkarinkirjoittamisesta ollutkaan lomaa vaan hengähdystauko ja mieli puuhaa jo vara-timantin kimpussa. Keitoksen ainekset tulevat mm. Hesarin uutisesta,joka koski kaupan kassojen kohtaamia väkivaltatilanteita ja "reality"hirvityksestä nimeltä Miljonääriäidit (ei heikkohermoisille!).
Noin muuten elämä on leppoisaa työssäkäyvän keski-ikäisen koululaisten äidin elämää. Huomisen isänpäivän jutut ovat kuosissa, ruoka- ja lahjapuoli ainakin (Fingerporilla mennään) ja tytär89 ja vävy tulossa huomenna käymään.
Taannoiset lahjalangat päätyivät lopultakin puikoille, tai siis se ihana sininen lähinnä. Kaulaliinaksi sitä teen, en vielä tiedä kenelle. Kauniissa langassa on se hyvä ettei mallin tarvitse olla kovin mutkikas. Tämä on simppeliä aina oikeaa, takareunasta neulottuna. Nollakakkonen toivoi "jotain tosi paksuja lapasia", ne ovat ohjelmassa seuraavana, edellyttäen että löydän isot sukkapuikot tästä residenssistä. Metallisia pitäisi olla ainakin vitosia,mutta kun näpit ovat tottuneet bambupuikkoihin niin ei haluaisi metallisia käyttää enää olleskaan...
Kylppäristä irvistelee kukkurainen puhtaanpyykinkori, joten rauta-ja lautasulkeisiin, mars..

1 kommentti:

Maiju kirjoitti...

Mulla ois kasin sukkapuikot ylimääräsenä :D ne taitaa kuitenkin olla "pikkasen" liikaa...