lauantai 13. kesäkuuta 2009

Lauantai

Mies kotiutui NELJÄLTÄ!! No, se naapurin isännnälle anteeksi annettakoon, oli eilen saanut uuden levynsä purkkiin (klassista kitaramusiikkia) ja halusi juhlistaa sitä ennen virallista julkistamistilaisuutta.

Aamu alkoi kuitenkin ennen puoltapäivää täällä - tarvitseeko sanoakaan että kesärytmi on perheessä iloisesti rempallaan? En jaksa stressata, aina ollaan pystytty kääntymään yhteiskuntakelpoisiksi ennen koulun alkua.
Tarkoituksena olisi tänään unohtaa komerot, keskittyä yleissiivoukseen ja opetella Linuxin käyttöä. Mies on itseopetellut sitä ja perehdyttää minutkin siihen. Tietotekniikka on yksi esimerkki siitä miten tekemällä oppija minä olen. Yhtäkään kurssia en ole käynyt, ne vähät aikuisopiskelut joita olen harrastanut, olen mennyt niillä tiedoilla ja taidoilla joita minulla on ollut ennestään. Pitäisi kai suorittaa joku ajokortti. Joskus.
Mutta nyt kutsuu pihalle harvinainen valoilmiö jota auringoksikin nimitetään. Jos tuuli laantuu, lähdetään poikien kanssa venekierrokselle illansuussa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No oli jo aikakin alkaa muokkailemaan niitä tarinablogin juttuja kustantajalle tarjottavaksi ja nostaa rima vähän korkeammalle - yhtään Kolmiokirja-juttuja vähättelemättä, mutta tuskin niitä jaksaisit loppuikäsi pelkästään väsäillä. Onnea paljon ja pidetään peukkuja! Jos kustantajilla on yhtään järkeä päässä, kyllä pitäisi kelvata, paitsi hyvin kirjoitettuja myös omaperäisiä ja erilaisia tarinoita.

Nyt kun ukkosmyrsky pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin on laantunut ja koirat päässeet pahimmasta järkytyksestä yli voi vihdoin mennä nukkumaan eli öitä ja vielä kerran tsemppiä! Kerrothan miten "projekti" etenee:)

Terveisin,
Marina