keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Ja sitten seuraa mainos!

Timantti 3 ilmestyy 25.3. ja on otsikoltaan

JUMALTEN VALTAKUNTA
Virpi Anders

"Kun Katan sarjakuva-albumi palkitaan kilpailussa, kaikki unelmat näyttävät äkkiä käyvän toteen. Kata saa arvostusta, julkisuutta ja uuden, mielenkiintoisen työpaikan Galleria Brennerissä. Vain Katan oma perhe kääntää Katalle selkänsä mutta se ei haittaa, sillä gallerian väestä on jo tulossa Katalle uusi perhe. Kata muokataan kokonaan uudeksi, vaatetusta, kampausta ja meikkiä myöten. Samalla hänet vihitään uuden perhen salaisuuksiin. Salaisuuksiin joiden myötä Kata oppii aivan uuden puolen niin rakkaudesta kuin sen kääntöpuolestakin"

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! Onnea! Nyt tiedän mitä ostan itselleni synttärilahjaksi:)
Olen niin iloinen puolestasi, että sinusta on tullut kokopäiväinen kirjoittaja (hassusti ilmaistu, en nyt löydä oikeaa ilmaisua).
piiu

Lippis kirjoitti...

Kuulostaa (tai näyttää) niin ammattimaiselta, että onnee vaan täältäkin päästä.

Kuka muuten noi taustatekstit yms kirjoittaa ja kuka valitsee kannet? Onko sulla mahdollisuus asiaan vaikuttaa itse vai onko se "korkeemman kärees"?

Tosta kirjameemistä vielä että mielenkiintoista katsella kuka on lukenu mitäkin. Samat kirjat pyöriny varmaan koulussa pakollisina ja muuten sit saatavana, mutta jokaisella on oma makunsa ja sillee.

Määkään en ole Canthia lukenu vissiin ku sen pakollisen Matami Röhelinin sillon äikän tunnilla vaikka varmasti olis lukemisen arvoista enemmänkin.

Mutta se siitä.

Reine kirjoitti...

Kiitos, Piiu. Älä nyt kummiskaan heti ryntää kauppaan, odota vaikka postia mieluummin...

Tipu, nuo takakansitekstit tekee toimitus. Niissä on mukana joku keskeinen sitaatti tarinasta.

Samoiten kansikuvat ovat "korkeemmas käres" joskaan en tiedä missä kädessä tällä kertaa. Meinasin voihkaista kun näin mainoksen Reginassa. Tausta sopisi aiheeseen "kun länsi oli villi" ja sankari ja sankaritar ovat saaneet Timo T.A ja Nina Mikkosen naamat, vähänkaunisteltuina ja reilusti nuorempina mutta SILTI - oi miksi.. kun tarina sijoittuu stadilaiseen taidegalleriaan ja sankarittaresta luodaan Louise Brooks -tyyppinen hahmo, sankarin puolestaan ollessa teatterivaatturi joka ompelee uniikkikuteensa itse.

Mutta seuraavassa bloggauksessa puhaltavat muutoksen tuulet. Toivottavasti oikeaan suuntaan.

SatuJose kirjoitti...

Keskitynpä kerran itsekkin pokkarin lukemiseen. Sattui nimittäin osumaan tämä nimenomainen nide käteeni. (Timantti 3 Jumalten valtakunta). Kerron mielipiteeni, kunhan pääsen ohi viimeisen sivun.