sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Huoh

Blogiväsymys on aika totaalinen just nyt. Luen siis mielelläni muiden kuulumisia, mutta joko minulle kuuluu niin mitäänsanomatonta etten viitsi niistä kirjoittaa tai niin henkilökohtaista etten niistäkään viitsi kirjoittaa. Tai sitten asioita joiden kanssa en yksinkertaisesti jaksa olla kuin yksisilmäisen subjektiivinen ja eihän sellainen sovi. Pitää olla aikuinen ja katsoa asioita kaikkien muidenkin kannalta.
Vaan nyt ei hotsita. Plääh.
Jotain järkevääkin sai tehdyksi eilen, sentään. Perheilta, kasikolmonen ja vävy käymässä. Syötiin ja pelattiin Cluedoa, minäkin, joka en ole lautapeli-ihminen ollenkaan, innostuin.
Tein brownie-tyyppisen kakun jälkkäriksi, siihen upposi puolet myrkkytummista tryffeleistä joita tuli jouluksi. En ihan tajua tuota tummasuklaa-suositusta. Tai siis joo, tiedän, että siinä on se hyvä mitä suklaassa on, ja kokemuksesta tiedän että se on tehokasta suklaanhimoon mutta että sitä pitäisi syödä MAKEAN nälkään? Se on kitkerää, ei makeaa. Jollei halua syödä karkkia niin mieluummin sitten vaikka jotain hedelmää makean nälkään kuin tummaa suklaata!
Jostain syystä ruuanlaitto on edelleen mukavaa, niiden pakkopullavuosien jälkeen. Selaan reseptejä, kokeilen kasviksilla, erityisen hurahtanut olen tuoreeseen ja alusta asti itse tehtyyn.
Eilen aloitin pölypunkintappajaiset, raahasin meidän aikuisten petivaatteet takapihalle pakkaseen. Tänään jatkan lasten peitoilla ja tyynyillä. Mukavaa sunnuntaita kaikille.

1 kommentti:

hippiehurrey kirjoitti...

Semmoista se joskus kaiken kirjoittamisen kanssa on. Pääasia kuitenkin, että kirjoitus kulkee ns. tärkeämpien tekstien kanssa. Joo-o, kunpa kulkisikin. :P