tiistai 10. marraskuuta 2009

Influenssayksikkö kuittaa

Täällä ollaan ja elossa tänäänkin. Mies edelleen terveiden kirjoissa, itse vähän parempi, onneksi koska kaksi pitkäkorvajyrsijää about kolme kilometriä itään tarvitsee ruokatäydennystä ja raikasta vettä. Puolilta päivin ajattelin piipahtaa.
Isommat nukkuvat, Nollakakkonen heräsi katsomaan aamun lastenohjelmia. Kovasti kuumetta tuntuu pojalla olevan, en viitsinyt kiusata korvakuumemittarilla vaan annoin Pronaxenia joka toivottavasti auttaa kurkkukipuunkin.
Sen verran oli huoli potilaista että päivystin olohuoneen sohvalla, normaalisti nukumme eri kerroksessa. Jokusen kerran havahduin yskänpuuskiin, välillä lasten, välillä omiin.

Hupaisaa, kun eilen kävin kerran toisensa jälkeen ihailemassa kuvista eilen maailmaan tullutta tytönnuppusta, Satun syntymäpäivälahjaa; kuumeisen logiikka pölläytti päähän että VAUVAA EI KATSOTA FLUNSSAISENA! ja hyvä kun uskalsin vierittää kuvat näkyville, oli kuulkaa ihan huono omatunto. No, ehkäpä pieni ruusulumihiutale ei saanut influenssapöpöjä verkon kautta kuitenkaan, etenkin kun katsoin vain kuvia.
Nyt juomaan kahvia ja miettimään että jokohan pää taipuisi sanasto- ja viitekehysanalyysiin esseetehtävää varten!

2 kommenttia:

satu kirjoitti...

*nauraa*
Tuo vauvaa ei katsota kuumeisena on paha. Minä itse sain kutsun mennä lounaan ajaksi vauvaa vahtimaan ja ajattelin etten sitä ennen uskalla koululla ketään kätellä, moikata, lähelle mennä...
;-)

Reine kirjoitti...

Hei, sinä onnellinen mummo, nauti Hjördiksestä.